Setari Cookie-uri

Duhul din lampa cu sare de Himalaya

Am descoperit ca exista un duh al lampii care, desi nu mi s-a aratat niciodata face minuni pentru starea mea de bine.

Andreea Billig Autor: Andreea Billig

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright interior si prima pagina: prudkov / Shutterstock

Multa vreme, somnul meu a fost destul de agitat si de superficial. La polul opus al expresiei ”poti taia lemne pe ea.” Asta pana cand cineva mi-a recomandat sa inlocuiesc telefonul mobil de pe noptiera cu o lampa de sare de Himalaya. Treptat, am descoperit ca exista un duh al lampii care, desi nu mi s-a aratat niciodata face minuni pentru starea mea de bine.

Totul in jurul nostru emite ioni, atat pozitivi cat si negativi. Atunci cand ne aflam in aer liber, suntem pline de energie. Asta pentru ca nu exista ioni pozitivi emisi in mari cantitati de tehnologia care ne inconjoara, precum telefoane mobile, laptop-uri si televizoare. Acesti ioni provoaca traume si dezechilibre chimice in corpul nostru, si pot duce la anxietate si teama. Cum te ajuta lampa de sare de Himalaya?

Citește și:

1. Contracareaza ionii pozitivi

Aceste lampi emit cantitati importante de ioni negativi, combatandu-i in mod eficient pe cei pozitivi. Cu cat mai mare lampa, cu atat mai pozitivi ionii pe care ii emite. Asa ca alege o lampa mare sau mai multe mici si imprastie-le prin casa.

2. Iti imbuntateste starea de sanatate

Lampa de sare de Himalaya intareste, de asemenea, oasele, regleaza pH-ul corpului, si echilibreaza continutul de apa din corp.

3. Iti da energie

Ionii negativi a lampii cresc fluxul de oxigen spre creier. Acest lucru combate letargia, iti confera mai multa energie,si te face sa fi mai receptiva la mediul inconjurator.

4. Curata aerul din mediul ambiant

In afara inlaturarii ionilor pozitivi, ionii negativi neutralizeaza undele radioactive emise de dispozitivele noastre electrice si, in plus, ne protejeaza de substantele toxice si de orice fel de bacterie din mediul ambiant.

Citește și:

5. Lupta impotriva bolilor

Norul de radiatii provenit de la aparatele electronice poate provoca cancerul, iar ionii negativi neutralizeaza acest efect. De asemenea, pot genera scaderea tensiunii arteriale si diminua riscul atacurilor de inima si accidentelor vascular cerebrale.

6. Te ajuta sa dormi mai bine

Cel mai bun loc pentru o lampa de sare de Himalaya este in dormitor. Te va ajuta sa adormi mai usor si sa te simti plina de energie cand te trezesti. Aportul constant de ioni negativi va imbunatati cantitatea somnului, ajutandu-te sa te odihnesti profund.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.