Setari Cookie-uri

Miracolul numit APA DE COCOS

Apa de nuca de cocos ajuta la intarirea sistemului imunitar precum si eliminarea bacteriilor care cauzeaza infectii ale tractului urinar, gonoree, boli ale gingiilor si a virusurilor care provoaca infectii.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright foto interior si prima pagina: SOUTHERNTraveler / Shutterstock

Oare are apa de nuca de cocos efectul magic despre care se vorbeste? Probabil ca ai auzit despre uleiul de nuca de cocos si numeroasele sale beneficii insa nu ai stiut ca apa de nuca de cocos are o structura compatibila cu plasma din corpul uman. Mai mult decat atat, apa de nuca de cocos a fost utilizata in conflictele armate din trecut, ca inlocuitor pentru sange, salvand numeroase vieti.

Apa de cocos nu are un gust foarte placut insa capacitatea sa de detoxifiere este uimitoare. Exact ceea ce iti doresti, fara sa fi nevoita sa iti iei concediu pentru asta sau sa cheltuiesti trei salarii intr-o clinica foate scumpa. Apa de nuca de cocos ajuta la intarirea sistemului imunitar precum si eliminarea bacteriilor care cauzeaza infectii ale tractului urinar, gonoree, boli ale gingiilor si a virusurilor care provoaca infectii.

Citește și:

Lista de beneficii nu se opreste aici. Apa de cocos ajuta la cresterea nivelului de energie din organism dar si la cresterea producerii de hormoni a glandei tiroide. Aceasta apa este, de asemenea, foarte bun pentru persoanele care sufera de boli de rinichi. Ea actioneaza ca un diuretic natural, prin curatarea tractul urinar si canalele vezicii urinare. Apa de cocos face o treaba foarte buna si atunci cand vine vorba de eliminarea toxinele din organism. Ba chiar mai mult decat atat, are puterea de a ''zdrobi'' pur si simlu pietrele la rinichi. Este buna pentru digestie datorita nivelului ridicat de fibre pe care le contine si poate fi bauta in cantitati mari deoarece are un nivel scazut de grasime.

Daca ai acnee, tenul gras sau uscat, tot ce trebuie sa faci este sa inmoi o prosop mic de bumbac in apa de nuca de cocos si sa il aplici pe piele. Acesta va curata si improspata pielea si va mentine porii deschisi. Poti folosi un amestec de apa de cocos si ulei de masline pentru a-ti curata corpul.

Citește și:

Potrivit expertilor, apa de nuca de cocos face minuni si in timpul sarcinii. Bea o ceasca de apa de nuca de cocos in fiecare dimineata pentru a echilibra electrolitii al caror dezechilibru poate duce la hipertensiune.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.