Setari Cookie-uri

Osteoporoza, boala oaselor fragile - tratamente moderne

Osteoporoza, numita de catre medici si epidemia silentioasa afecteaza cu precadere sistemul osos al femeilor. Pierderea cu usurinta a mineralelor esentiale si absorbtia ingreunata de nutrienti provoaca in timp reducerea densitatii osoase. La femei, pierderea acesteia incepe odata cu instalarea menopauzei, iar la barbati apare intre 20-40 de ani, peste 40% de femei fiind afectate de osteoporoza si 20% din barbati. Un lucru este cert: pe langa braul ortopedic si exercitii terapeutice, medicina integrativa aduce in lumina o noua solutie: tehnologia Nanopulse Papimi!

Global Wellness System, Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa, vine in ajutorul celor ce sufera de osteoporoza cu o evaluare holistica in baza careia se stabileste un protocol personalizat ce include intotdeauna tratamentul cu aparatul Papimi – o metoda eficienta si rapida pentru prevenire si recuperarea in regim de urgenta si pe termen lung a pacientilor cu probleme osteoarticulare sau musculo-scheletale inclusiv hernia de disc, spondiloza cervicala, artroza putand acum fi tratate. Protocolul include si o sectiune de depistare a intolerantelor alimentale, cauza inflamatiilor din organism asociate de cele mai multe ori cu durere, la care se adauga solutii de remineralizare cu biodisponibilitate crescuta, astfel cum sunt Biocean/Plasma Quinton, considerata drept cea mai puternica sursa de saruri minerale si oligoelemente, avand compozitia identica cu plasma sanguina umana, produs descoperit de cercetatorul Rene Quinton ce a luat si premiul Nobel.

Citește și:

Cercetatorii care au realizat aparatul Papimi afirma ca utilizarea acestei terapii in tratarea durerilor osteo articulare nu doar amelioreaza durerea, ci permite si condroprotectie, actiune anti-inflamatorie de exceptie si ajuta remodelarea osoasa. „Papimi” este un generator de impulsuri electromagnetice inalt pulsate cu perioada foarta scurta de atac care nu se limiteaza numai la terapia durerii sau reabilitarii, putand fi folosit si pentru reglarea imunitatii, corectia deficitelor energetice, fiind o prima abordare in afectiunile oncologice. Alaturi de tratamentul cu Papimi in cadrul protocoalelor noastre includem Testul Imupro300 pentru depistarea intolerantelor alimentare care reprezinta cauza inflamatiilor acumulate in organism, precum si solutii rapide de remineralizare a organismului astfel cum este Biocean/Plasma Quinton, Huminiqum pe baza de acid humic si fulvic sau Minerale Lipozimale”, declara Aurelia Dumitru, Director General in cadrul Global Wellness System.

Citește și:

Cum functioneaza Papimi in cazul problemelor de osteoporoza?

Campurile electromagnetice pulsate aplicate in mod corespunzator, proportionate la nivelul intregului corp, au beneficii clinice clare in tratamentul bolilor osoase si durerile asociate acestora, cauzate de multe ori de micro-fracturi in vertebre. In plus, durerile articulare cauzate de tasarea straturilor de cartilaj pot fi tratate cu succes, prin stimulare electrica. Terapia Papimi promoveaza unirea osoasa prin inductie de curent electric, care schimba permeabilitatea membranei celulare pentru a permite trecerea mai multor ioni, afecteaza activitatea intracelulara si accelereaza diferentierea osteoblastelor. Tratamentul cu Papimi creste, de asemenea, presiunea partiala a oxigenului si transportul calciului, fiind astfel stimulata repararea si cresterea cartilajului, prevenind macinarea oaselor.

Citește și:

Papimi este cea mai noua metoda non-medicamentoasa de indepartare a durerii din organism si chiar cea mai revolutionara care impune organismului sa se refaca singur. Din moment ce osteoporoza este cauza neasimilarii de organism a mineralelor, cu precadere calciu, specialistii in medicina homeopata au dezvoltat pe baza teoriilor campului magnetic acest aparat in scopul imbunatatirii calitatii vietii omului modern. „Hotul mut” fura organismului minerale si il priveaza de beneficiile lor, facand oasele mai fragile si scazand imunitatea.

„Ceea ce il face pe Papimi diferit fata de celelalte aparate electromagnetice este ca acesta patrunde liber aproape peste tot in tesuturi. Campul magnetic penetrant se modifica rapid. Se dezvolta si dispare brusc. Aceste campuri electrice induse nu ar putea patrunde adanc in tesuturi, din afara pentru ca suprafata conductoare a unui tesut (in conformitate cu legea lui Gauss) constituie un scut, cunoscut sub numele de "Scut Faraday" (Faraday’s Cage). Mai mult, un camp electric nu patrunde adanc intr-un tesut, datorita unui fenomen, cunoscut ca fenomenul epidermic sau "efectul de piele" (skin effect). Singura cale posibila pentru patrunderea bio-energiei electromagnetice intr-un tesut, pare sa fie utilizarea si principiul brevetat al dispozitivului PAPIMI”, explica Dr. Cristina Popescu Medic Geriatru in cadrul Global Wellness System.

Citește și:

Care sunt primele semne ale osteoporezei?

Durerile de spate date de tasarea vertebrelor, scaderea in inaltime, postura cocosata, mobilitatea scazuta si greutatea in a ridica obiecte sunt cateva din semnele osteoporezei. Netratata la timp va puteti imagina ce urmeaza: durere, spitalizare, interventii chirurgicale, si o lunga perioada de recuperare, cheltuieli.

Dispozitivul Papimi stimuleaza osteogeneza celulara (cresterea si repararea celulara), prin imbunatatirea procesului de osificare, stimularea osteoblastelor si a prostaglandinelor si reducerea osteoclastelor, solutie total neinvaziva. O sedinta poate dura intre 60 si 90 de minute si sunt necesare minim 15-20 de sedinte pe luna, timp de doua- trei luni pe baza de reevaluare.

Impulsurile magnetice unice inalt pulsate intensifica potentialul celular prin cresterea permeabilitatii ionilor, prin urmare, imbunatateste transferul de energie catre celule avand ca rezultat reabilitarea totala si imbunatatirea functionarii normale a corpului. Prin campul magnetic prezent se intensifica respiratia celulara, inclusiv refacerea tesutului. Secretul succesului consta in caracteristicile impulsurilor magnetice emise. In mod specific, impulsurile au o durata foarte scurta de atac (instantanee), insa sunt foarte puternice. Prin urmare, se atinge efectul la un nivel cat mai profund al tesuturilor.

Citește și:

Impulsurile magnetice patrund pana la 15 cm in tesut si au un puternic efect antiinflamator, decontracturant, antialgic, reducand durerea prin modularea transmiterii semnalului dureros, incetinirea eliberarii moleculelor proinflamatorii, imbunatatirea circulatiei sanguine si restabilirea comunicarii intercelulare.

Operarea dispozitivului este absolut sigura atat pentru pacient cat si pentru utilizator. Mai mult de atat, aplicatia este usoara, fara dureri, non-invaziva, cu foarte putine restrictii, se foloseste deasupra hainelor, temperatura tesutului expus nu creste. A se nota faptul ca dupa 20 de ani de utilizare nu s-au inregistrat efecte adverse ale aplicatiei campului magnetic iar rezultatele au fost numai pozitive.

Prin urmare, intarirea oaselor prin sedinte electromagnetice cu eliberare controlata cu Papimi poate fi urmata de expunerea la soare pentru 10-20 minute pentru a favoriza absorbtia vitaminei D, esentiala in tratamentul osteoporozei.

Citește și:

    Pentru a functiona normal, organismul are nevoie de minerale si daca nu gaseste mineralele necesare in alimente, le va cauta in oase sau muschi. Asa se expllica numeroasele cazuri de osteoporoza.In asemenea conditii, aciditatea creste si vitalitatea scade. Daca utilizam Plasma Quinton (Biocean) pentru a iriga colonul, absorbtia in intestine se produce mult mai repede. Insa uneori in colon exista inflamatii datorita intolerantelor alimentare, intolerante care pot fi identificate si inlaturate cu ajutorul testului de sange impro300.

    Care sunt afectiunile in care Papimi mai este recomandat?

    In general Papimi este recomandat in orice afectiune asociata cu durere sau inflamatie, cum sunt afectiunile osteo-articulare si musculo-scheletale, hernia de disc, spondiloza cervicala, ale afectiuni ale coloanei, sciatica, tendinitele, endometrioza, fibromialgia, sinuzita, oboseala cronica, alergiile, astmul, artritele, afectiuni ale vezicii urinare, insomnia, recuperarea postoperatorie, recuperarea sportivilor in regim de urgenta si este o prima optiune in afectiunile oncologice cu rezultate rapide in ameliorarea durerii si sustinerea organismului prin cresterea vitalitatii, corectia deficitelor energetice si cresterea imunitatii.

    Pentru programari la Global Wellness System sunati la +4(0)31 226.12.00 si intrati pe site www.gwsconcept.ro pentru informatii suplimentare.

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Iunie 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.