Setari Cookie-uri

7 vedete internationale nu concep viata fara MEDITATIE

Numeroase vedete au au imbratisat practica veche de a medita. Toate vorbesc despre ajutorul pretios pe care meditatie il ofera eforturilor de a diminua stresul si anxietatea si a trai cu bucurie.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright interior si prima pagina: Luna Vandoorne / Shutterstock

Tot mai multi oameni recunosc ca meditatia au un efect puternic asupra vietii lor profesionale si personale, transformandu-le obiceiurile si ajutandu-i sa aiba succes. Numeroase vedete au au imbratisat practica veche de a medita. Toate vorbesc despre ajutorul pretios pe care meditatie il ofera eforturilor de a diminua stresul si anxietatea si a trai cu bucurie.

1. Oprah Winfrey

Cunoscuta realizatoare de televiziune este una dintre cele mai cunoscute sustinatoare ale meditatiei din Statele Unite ale Americii. Vedeta a creat un program special impreuna cu celebrul autor si maestru spiritual Deepak Chopra.

Citește și:

2. Madonna

Unul din secretele care o ajuta pe Madonna, in varsta de aproape 60 de ani, sa arate si sa faca turnee ca la 40 este meditatia. Cantareata nu mai este fata rebela si superficiala de pe vremea casniciei cu Sean Penn. Artista a recunoscut ca nu lasa sa treaca nici o zi fara sa mediteze. es si rock din lume.

3. Jennifer Aniston

Fosta sotie a lui Brad Pitt a declarat pentru site-ul Yahoo ca printre practicile care o ajuta sa se mentina in forma se numara masajul si meditatia - pe care o practica dimieneata si dupa-amiaza. Meditatia o ajuta sa isi pastreze capul pe umeri in iuresul industriei filmului.

4. Katy Perry

Oricat de greu pare de crezut, Katy Perry mediteaza. Aceasta este practica spirituala cu care isi incepe ziua pentru a fi intr-o stare pozitiva a declarat intr-un interviu pentru revista The Rolling Stone:
"Incep ziua cu meditatie. Ma ajuta sa fiu in cea mai buna dispozitie. Imediat dupa ce ma trezesc, meditez 20 de minute. Este singurul moment cand mintea mea atinge repausul absolut, "

Citește și:

5. Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld practica meditatia de peste 40 de ani. Spune ca il face sa se simta plin de energie sic a l-a ajutat sa supravietuiasca celor 9 ani in care a filmat indragitul serial.

6. Naomi Watts

Actrita marturiseste ca meditatia o ajuta sa isi pastreze starea de bine si echilibrul in nebunia de la Hollywood. "Imi place sa meditez si sa fiu in natura, inconjurata de copaci si apa," a declarat ea pentru Health Magazine.

7. Nicole Kidman

Indragita actrita australiana care a filmat si in Romania, a declarat pentru revista InStyle ca ii place sa mediteze. A inceput aceasta practica pe cand avea doar 20 de ani. O sesiune de meditatie dureaza intre 20 si 30 de minute.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.