Setari Cookie-uri

VIDEO: Cupa menstruala - solutia usoara si comoda la menstruatie

Absorbantele sunt teribil de incomode; ai riscul sa te patezi si de asemenea sa te iriti de la ele. Nici tampoanele nu reprezinta cea mai buna solutie la menstruatie, acestea predispunand la frecvente vaginite, dar si la sindromul socului toxic.

Specialistii au gasit o solutie mai buna: cupa menstruala.

Ce este cupa menstruala?

Cupa menstruala, dupa cum ii spune si numele, este deci o cupa cu dimensiuni bine calculate, confectionata din silicon medical 100%. Are peretii moi, elastici, fini si fundul plat.

menstruatie la mare?

Foto: Shutterstock.com

Cupa menstruala: cum se foloseste?

Cupa menstruala se introduce in vagin dupa curatarea intensa a mainilor si a cupei, pentru ca nu este de unica folosinta.

Cupa menstruala se pliaza intre degete si se introduce usor in vagin, golindu-se la toaleta de cateva ori pe zi.

Producatorii spun ca aceasta cupa menstruala, prin curatare atenta si depozitare corespunzatoare, poate fi folosta pana la 10 ani si nu doar o data cum se intampla in cazul absorbantelor sau tampoanelor.

Mai jos descoperiti un clip despre curatarea cupei menstruale, iar in pagina 2 aflati informatii despre cum puteti plia cupa menstruala pentru a o introduce in vagin.

Citește și:

Cand poate fi folosita cupa menstruala?

Dupa incepere vietii sexuale cupa menstruala poate fi folosita in orice conditii la menstruatie, chiar si in timpul inotului.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.