Setari Cookie-uri

7 Boli genitale care dovedesc ca te insala

Ma insala, nu ma insala? O intrebare frecventa in randul femeilor care se gasesc intr-o relatie stabila.

Cum poti afla daca te insala?

Exista cateva teorii pe care medicii le confirma in privinta fidelitatii intre cupluri.

7 Boli genitale care dovedesc ca te inseala

Astfel ca flora vaginala a femeii este foarte sensibila la modificarile de pH si stabila in cazul unei femei care are un partener stabil de peste jumatate de an. Practic pH-ul vaginal al femeii se acomodeaza in acest timp cu Ph-ul pielii peniene a partenerului si eventual microorganismele pe care acesta le prezinsta la acest nivel.

Asadar iata care este prima regula sa te gandesti daca te insala

Infectii genitale (candidoza sau alte vaginite) frecvente

Daca deodata incepi sa faci infectii genitale frecvente – candidoza, vaginita cu Gardnerella vaginalis sau alte soiuri de vaginita – este cazul sa fii atenta daca nu cumva frecventezi toalete infectate ori, daca nimic nu s-a schimbat in viata ta, poate te insala!

Citește și:

7 Boli genitale care dovedesc ca te inseala: infectie vaginala, chlamydia, chlamydiaza, trichomonas, trichomonaza, hiv, sifilis, ureaplasma, ureaplasma vaginala, mycoplasma, mycoplasma vaginala, candidoza, gardnerella

Si stii cat de buna este intuitia feminina, atunci cand o femeie simte ceva sunt slabe sansele sa nu fie adevarat. Nu iti vom spune in acest articol cum poti gasi dovada daca te insala, dar iti dam cateva sugestii deloc crestinesti: telefonul, agenda personala, vizite inopinate, adresa de e-mail, implementarea unui program de inregistrare in telefoul lui sa vezi ce face o zi intreaga, etc.

Dincolo de aceasta posibilitate exista si cateva infectii vaginale pe care daca le capeti aproape sigur te insala.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.