Setari Cookie-uri

Scapa de ochelari cu cel mai precis LASER din lume

Lumea, privita din spatele unor lentile de ochelari, are cu siguranta o alta ”forma”. In primul rand, e mai mica, caci vezi bine numai o bucata, pentru celelalte bucati trebuie sa iti misti capul. Apoi, presupune o serie de situatii inconfortabile. Ti se aburesc ochelarii cand intri de la frig la cald, la restaurant nu vezi sa citesti meniul, saluti intamplator oamenii pe strada sau nu ii mai saluti deloc daca nu ai ochelarii, caci nu ii vezi. Si atunci...de ce sa nu scapi de ochelari?

Comunicat de presa

Operatiile pentru reducerea dioptriilor sunt sigure si te ajuta sa scapi definitiv de ochelari. Acum, Clinica de Oftalmologie Ama Optimex a adus in Romania cel mai precis laser din lume, sistemul femtolaser VisuMax - Carl Zeiss Meditec, care permite corectarea dioptriilor printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, si corectarea dipotriilor mari, imposibil de corectat pana acum cu ajutorul laserului.

Datorita acestei aparaturi de ultima generatie, in clinica de oftalmologie Ama Optimex, beneficiezi de solutii complete pentru reducerea dioptriilor si interventii care pana acum puteau fi realizate numai in afara tarii. Ama Optimex este una dintre cele 3 clinici din Europa Centrala si de Est si singura din Romania care ofera operatii pentru reducerea diopriilor prin tehnicile ReLEx Smile si FemtoLasik, cu ajutorul laserului cu femtosecunde VisuMax.

Citește și:

”Cu ajutorul acestei tehnologii moderne, punem la dispozitia pacientilor din Romania cele mai sigure metode de corectie cu laser a dioptriilor, inclusiv dioptrii mari, imposibil de corectat pana acum: ReLEx Smile si FemtoLasik cu VisuMax. Aceste tehnici chirurgicale de ultima ora se pot realiza exclusiv in Clinica de oftalmologie Ama Optimex. Odata cu achizitia acestui echipament, Clinica Ama Optimex a devenit primul si singurul centru de chirurgie refractiva din Romania, care ofera solutii complete pentru corectarea tuturor tipurilor de dioptrii, cu ajutorul exclusiv al tehnologiei germane Carl Zeiss Meditec”, spune Dr. Andrei Filip, medic primar specialist oftalmolog, Ama Optimex.

Pentru prima data, ReLEx SMILE ofera pacientilor posibilitatea de a face o operatie pentru reducerea dioptriilor (miopie, astigmatism) printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, fara decuparea si expunerea corneei, cu un laser de inalta precizie cu femtosecunde. Tehnica FemtoLasik cu VisuMax (hipermetropie, miopie, astigmatism) ofera avantajul preciziei cu care este realizat flapul cornean si posibilitatea de a ajusta forma acestuia in functie de ochiul pacientului, astfel incat stabilitatea structurii corneene sa fie minim afectata.

Citește și:

Tehnica ReLEx Smile se bazeaza pe inalta experienta in domeniul refractiv a companiei germane Carl Zeiss. ”O procedura dureaza aproximativ 10 minute si se face sub anestezie locala. Cu ajutorul laserului cu femtosecunde, intr-o singura interventie cu laser asupra ochiului, se decupeaza o lenticula in grosimea corneei si se face o incizie de 4 mm sub forma de tunel, prin care este extrasa ulterior lenticula. Astfel, este modificata raza de curbura a corneei si corectat defectul de refractie al ochiului”, explica Dr. Andrei Filip. Procesul de vindecare este rapid si fara durere. In cele mai multe dintre cazuri, pacientul are o acuitate vizuala buna la una sau doua zile dupa operatie, iar in cateva saptamani aceasta se stabilizeaza complet.

”Tehnica FemtoLasik cu VisuMax permite realizarea unui flap (capac) cornean personalizat, cu o precizie de sub un micron, care respecta curbura naturala a ochiului si are margini verticale care confera o stabilitate mare a corneei postoperator”, spune Dr. Andrei Filip. Operatia are loc in doi pasi, prima data laserul VisuMax cu femtosecunde creeaza flapul cornean cu margini verticale, dupa aceea laserul cu excimeri corecteaza dipotria. Operatia se desfasoara fara durere, disconfortul dupa operatie este minim si recuperarea rapida.

Citește și:

”ScapaDeOchelari – Vezi cu ochii tai”, divizia de chirurgie refractiva a Ama Optimex, reuneste toate solutiile chirugicale pentru reducerea dipotriilor, oferind fiecarui pacient solutia potrivita pentru afectiunea de care sufera. ”Disconfortul simtit de pacienti la purtarea ochelarilor sau a lentilelor de contact poate fi eliminat si pentru aproape fiecare afectiune, in functie de particularitatile anatomice ale ochilor pacientilor, exista o interventie chirurgicala potrivita, cu noul laser sau alta tehnica, care se stabileste dupa o consultatie oftalmologica”. Putem trata miopia, hipermetropia, astigmatismul, presbiopia si anizometropia. Efectuam investigatii extrem de riguroase pentru ca operatiile sa aiba cea mai buna rata de succes”, spune Dr. Andrei Filip. In clinica Ama Optimex se efectueaza operatii pentru reducerea dioptriilor prin tehnicile: PRK, Lasek, FemtoLasik, ReLEx Smile, inlocuirea cristalinului. Pe www.scapadeochelari.ro sunt prezentate afectiunile oftalmologice si solutiile chirurgicale disponibile in clinica Ama Optimex.

Citește și:

Foto: laser ochi- shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.