Setari Cookie-uri

7 greseli legate de persistenta unei dureri de spate

Multe persoane experimenteaza dureri de spate ce dureaza cateva zile si apoi trec. Cand durerea de spate dispare, in loc ca oamenii sa faca un efort sa identifice cauza acesteia, uita de ea.

Multe persoane experimenteaza dureri de spate ce dureaza cateva zile si apoi trec. Cand durerea de spate dispare, in loc ca oamenii sa faca un efort sa identifice cauza acesteia, uita de ea.

Multi dintre voi experimentati sau ati experimentat dureri de spate. Poate ati incercat sa urmati niste tratamente, dar nu au avut niciun rezultat. Acum ati ajuns in punctul in care va intrebati de ce nu ati avut succes. Iata 7 greseli comune din cauza carora aceste dureri de spate au continuat in ciuda eforturilor dumneavoastra:

1. Ati continuat cu un tratament ce nu dadea rezultate

Multe persoane au experimentat tratamente, masaje terapeutice care au avut efecte doar pentru o perioada scurta de timp. Durerea de spate revenea. Daca o solutie nu functioneaza sau nu functioneaza permanent, ar trebui sa incercati altceva. Unele tratamente functioneaza pentru anumite persoane, dar asta nu inseamna ca va functiona si pentru dumneavoastra. O regula generala de urmat ar fi ca daca urmati timp de 3 luni un tratament si nu vedeti un rezultat pe termen lung, atunci luati in considerare o schimbare.

Citește și:

2. Ati esuat in a rezolva problema de la debutul ei

Multe persoane experimenteaza dureri de spate ce dureaza cateva zile si apoi trec. Cand durerea de spate dispare, in loc ca oamenii sa faca un efort sa identifice cauza acesteia, uita de ea. Adevarul e ca, desi durerea dispare pentru o perioada de timp, daca nu ati identificat cauza ei de la bun inceput, exista riscul ca aceasta sa se intoarca mult mai puternica si sa dureze mai mult. dureri de spate

3. Va ganditi ca sunteti prea sanatosi sau prea "fit" ca sa aveti dureri de spate

Poate mancati sanatos, faceti exercitii regulat si va bucurati de o stare de sanatate buna, dar asta nu inseamna ca nu puteti experimenta dureri de spate. Exista persoane care sunt intr-o forma buna, dar totusi o durere de spate incepe sa le dea batai de cap.

Primii candidati pentru probleme cu spatele sunt anumite categorii de atleti: alergatori, ciclisti, inotatori, dansatori, gimnasti. Ciclistii, de exemplu, petrec multe ore intr-o pozitie aplecata, pozitie care nu este naturala pentru corp. Acelasi lucru se poate intampla si pentru cei care nu sunt atleti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.