Setari Cookie-uri

Despre pediatrie si puericultura la domiciliu

Orice femeie, fie ca isi doreste sa devina mama, fie ca tocmai a devenit, simte nevoia sa afle mai multe despre cum se creste cel mai bine un copil.

La pachet cu aceasta grija naturala fata de cei mici, vine si dorinta sa ii stim intotdeauna in siguranta. Sanatatea lor, insa, intra uneori in contradictie cu factori din mediul inconjurator – vremea potrivnica de afara sau ora prea tarzie - care ne impiedica sa gasim cele mai rapide si benefice solutii pentru cei mici. Acum, insa, clinicile private, precum NEI Medica Asist si-au diversificat foarte mult oferta de servicii, incluzand pediatria si chiar puericultura la domiciliu.

Unul dintre beneficiile principale ale pediatriei la domiciliu este acela ca se evita, astfel, ca starea de sanatate a celor mici sa se inrautateasca din cauza transportarii la spital, in special in cazul unor boli obisnuite ale copilariei precum varicela sau oreionul. Cele mai comune servicii incluse in acest caz sunt consultatiile si vaccinarile, iar cei mici nu au decat de castigat, luand contact cu medicii pe un teritoriu cunoscut lor si avand, astfel, un risc mai scazut de a dezvolta fobii.

Citește și:

Pe langa grijile pe care mamicile si le fac pentru sanatatea copiilor, mai apar si spaimele obisnuite momentului in care in familie apare si un nou-nascut: ce trebuie sa faci si ce nu in primele luni de viata ale bebelusului? Cum se diversifica hrana la sugari?

Cum ii poti ajuta sa treaca mai usor peste perioada cresterii primilor dintisori? Intrebari obisnuite la care orice femeie devenita de curand mama trebuie sa gaseasca raspunsuri. Sfaturile referitoare la ingrijirea, igiena, si nutritia celor mici vin de obicei din partea bunicilor acestora, insa apar de multe ori situatii in care se simte nevoia de informatii suplimentare oferite de medici si de specialisti din domeniu. Intrucat cei mici ne ocupa, insa, cea mai mare parte din timp, in ultimii ani au aparut cursuri de puericultura la domiciliu.

In final, ceea ce este important de retinut e ca pentru probleme de sanatate obisnuite ale bebelusilor sau copiilor, precum si pentru nevoia de a afla cum trebuie sa procedezi ca tanara mamica, exista acum servicii medicale si de puericultura chiar la tine acasa. Pentru ca tu sa gasesti cele mai bune metode de a pastra zambetul pe chipul bebelusului tau.

Citește și:

www.neimedica.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.