Setari Cookie-uri

Cum opresti menstruatia inainte sa pleci la mare - FH

Pentru femei menstruatia reprezinta o dovada a bunei functionari a organelor genitale si poate fi considerata un marker al sanatatii sexuale pentru femei. Totodata multe femei afla daca sunt sau nu insarcinate in functie de venirea sau intarzierea menstruatiei, modificari ale ciclului menstrual nascand suspiciiuni. Totusi, sunt momente cand nu am vrea sa avem menstruatie, fie cand ne vedem cu iubitul venit dupa o lunga perioada in care a fost plecat, fie cand plecam la mare sau in alte situatii in care nu ne este favorabil sa fim la menstruatie. Exsita oare o modalitatea de a o orpi?

Pentru femei menstruatia reprezinta o dovada a bunei functionari a organelor genitale si poate fi considerata un marker al sanatatii sexuale. Totodata multe femei afla daca sunt sau nu insarcinate in functie de venirea sau intarzierea menstruatiei, modificari ale ciclului menstrual nascand suspiciuni. Totusi, sunt momente cand nu am vrea sa avem menstruatie, fie cand ne vedem cu iubitul venit dupa o lunga perioada in care a fost plecat, fie cand plecam la mare sau in alte situatii in care nu ne este favorabil sa fim la menstruatie. Exsita oare o modalitatea de a o opri?

Da, exista cel putin una testata si anume pilula care opreste menstruatia. O serie de medici si cercetatori au studiat aceasta problema si au contstatat ca intr-adevar se poate opri menstruatia cu ajutorul anticonceptionalelor, fara a mai fi resimtite toate simptomele ce insotesc lunarele sangerari uterine. S-a ridicat insa o alta problema pe care femeile si-o pun in fata unei astfel de situatii: cat de sanatoasa este o astfel de pilula?Pentru mai multe informatii cititi articolul: "Pilula care opreste menstruatia".

Citește și:

Oprirea sau decalarea ciclului menstrual?

Pe Forumul Healthy am gasit discutii interesante in acest sens, topicul fiind deschis de catre cititoarea noastra Iuli: "Ce este indicat pentruoprirea menstruatiei, decalarea ciclului sau oprirea acestuia cand suntem la mare? Daca stie cineva vreun sfat sau un tratament va rog sa transmiteti."

Elena2008 este de parere ca: "Sfatul meu este sa mergi la mare intre cicluri. Ai la dispozitie 25 de zile pentru a-ti programa concediul la mare. Acum asa gandesti ca ar fi bine, dar mai tarziu vei avea probleme daca nu lasi "natura"sa lucreze normal".

Mumusika crede ca o usoara cerstere a coagubilitatii sangelui ar fi de folos: "Daca vrei sa opresti ciclul menstrual poti cumpara de la farmacie vitamina K, iti micsoreaza cu cateva zile perioada de sangerare dar nimic mai mult."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.