Setari Cookie-uri

Cum opresti menstruatia inainte sa pleci la mare - FH

Pentru femei menstruatia reprezinta o dovada a bunei functionari a organelor genitale si poate fi considerata un marker al sanatatii sexuale pentru femei. Totodata multe femei afla daca sunt sau nu insarcinate in functie de venirea sau intarzierea menstruatiei, modificari ale ciclului menstrual nascand suspiciiuni. Totusi, sunt momente cand nu am vrea sa avem menstruatie, fie cand ne vedem cu iubitul venit dupa o lunga perioada in care a fost plecat, fie cand plecam la mare sau in alte situatii in care nu ne este favorabil sa fim la menstruatie. Exsita oare o modalitatea de a o orpi?

Marria are o metoda naturala: "Eu am rezolvat problema destul de elegant, lasand natura sa lucreze astfel incat am luat calciu in primele doua zile ale ciclului si am recurs la minunatele OB-uri care sunt f bune tampoane vaginale si asa am putut sa intru si in apa. Este recomndata sa iei fiole de calciu si sa le administrezi cu 2-3 zile inaite de aveni ciclu. Scopul este sa nu ai o menstruatie abundenta si inca doua zile in timpul menstruatie. Se recomnda cate doua fiole de calciu pe zi una dimineata una seara...si asa am putut sa-mi fac frumos concediul la mare. La mine a dat rezultate: calciu fiole si OB-uri, mult succes."

Ali_oti foloseste pastile: Ca sa opresti ciclul pt 3, 4 zile , este un medicament Tarisin, care prin administrare intarzie ciclul."

Deea_my prefera anticonceptionalele: "Daca folosesti anticonceptionale le poti lua fara sa le intrerupi, poti citi pe prospect, unele il pot intarzia pana la 6 luni daca nu le mai intrerupi dupa administrarea normala."

Citește și:

Iata cate metode de a evita neplacerile produse de menstruatie intr-un concediu la mare si nu numai. Daca mai stiti si alte metode va invitam sa ni le marturisiti mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.