Setari Cookie-uri

Dieta Lady Gaga - Dieta cu Whisky!?

Extravaganta artista Lady Gaga a afirmat de curand ca singura dieta pe care o tine este bazata pe alcool, dar practica gimnastica si forta in fiecare dimineata, alaturi de multe exercitii de yoga.

Extravaganta artista Lady Gaga a afirmat de curand ca singura dieta pe care o tine este bazata pe alcool, dar practica gimnastica si forta in fiecare dimineata, alaturi de multe exercitii de yoga.


Cu totii ne intrebam care sunt secretele de frumusete ale vedetelor, secretul faimei lor si adesea cand aflam cate unul avem tendinta sa-l urmam drept model, fara a mai trece prin filtrul ratiunii daca este potrivit pentru noi sau nu.


Pentru ca ne place sa sustinem sanatatea, va vom marturisi in articolul curent cateva ADEVARURI despre “compatibilitatea” dintre alcool si silueta. In ceea ce priveste dieta artistei, mananca putin, indiferent ce, consuma de-a lungul intregii zile alcool, face mult sport si are o viata extrem de agitata care ii secatieste depozitele energetice.
dieta cu alcool

Ajuta alcoolul la slabit?


Din pacate... nu, nu in faza initiala. Aceasta pentru ca alcoolul perturba foarte serios metabolismul grasimilor si al colesterolului, afecteaza depozitele anergetice din organism, ingreuneaza functia ficatului, toxifica si in final se ajunge la "umplerea” ficatului cu grasime – steatoza hepatica. Urmatorul stadiu este hepatita toxica alcoolica, apoi ciroza si intr-adevar in acest ultim stadiu pacientul slabeste destul de mult, dar are probleme si cu alte aparate si sisteme, spre exemplu sistemul digestiv, in special la nivel gastric si intestinal, dar si la nivel cerebral si sistem cardio-vascular. De preferabil este ca atunci cand stabiliti sa incepeti sa tineti o dieta sa evitati alcoolul, chiar si paharul de vin despre care se spune ca ar fi sanatos. Sunt multe idei care spun ca alcoolul ajuta la slabit, in esenta insa, acesta distruge metabolismul, ingrasa ficatul, ataca pancreasul, creierul, inima si rinichii.

Alcoolul deshidrateaza


V-ati intrebat de ce majoritatea ditelor recomanda un consum mare de apa? Pentur ca apa ajuta la slabit, ea este mediul cel mai important fara de care reactiile metabolice nu au loc si totodata apa are un rol detoxifiant foarte mare, ajutand la neutralizarea radicalilor liberi. Alcoolul insa deshidrateaza. Ideea de a bea alcool cand iti este frig nu e una buna, pentru ca face vasoconstrictie periferica si predispune la degeraturi. Totodata prin deshidratare perturba metabolismul grasimilor, perturband sanatatea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.