Setari Cookie-uri

Te simti obosita? 7 Remedii naturale care inving oboseala

Tratamente naturiste si cateva remedii naturale va pot ajuta sa combateti starea de oboseala: hidratare cu apa, exercitii fizice, sport, odihna, fructe, alimentatie sanatoasa, mese dese etc.

Metode naturale de a combate oboseala Oboseala poate avea drept cauza suprasolicitarea, dar de cele mai multe ori in spatele oboselii se ascund carente alimentare care atrag dupa sine si alte tulburari metabolice si nu numai. Va prezentam in articolul curent cele mai usoare modalitati de a invinge oboseala.

Nu trece peste micul dejun



Micul dejun trebuie sa reprezinte o prioritate alimentara in fiecare dimineata fiindca este acea masa care va asigura o cantitate de energie atat de importanta pentru organism.


Micul dejun regleaza ritmul hormonal precum si cel digestiv, previne bolile de stomac tamponand mucoasa gastrica (de aceea se recomanda sa nu consumati alimente acide la prima masa din zi) si asa mai departe.


Ca urmare, micul dejun este atat de important incat nu trebuie sarit.

tratamente naturiste si remedii pentru oboseala Iti recomandam si alte articole despre oboseala:

IDEI SANATOASE PENTRU MICUL DEJUN IN FAMILIE

Slabeste sanatos: 3 Idei pentru un mic dejun dietetic si gustos

Afla ce ar trebui sa consumi la micul dejun


Consuma fructe si legume crude



Incercati in fiecare zi sa consumati cel putin un fruct, acesta este energizant, plin de vitamine si minerale, dar sarac in calorii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.