Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste pentru gastrita si durerile de stomac

Daca v-ati confruntat vreodata cu simptome precum: balonare sau durere abdominala, varsaturi, indigestie, sughit, pierderea poftei de mancare, arsuri sau senzatii de roadere la nivelul stomacului, e cazul sa consultati un medic deoarece este posibil sa aveti gastrita. Prin aceasta intelegem o inflamatie, iritatie sau eroziune la nivelul stomacului.

Fito-complexul „Papaya Enzyme Digestive” de la Bio Elemente imbunatateste functiile digestive si elimina indigestia. Prin continutul sau de extract de Papaya acest supliment alimentar asigura o digestia usoara si completa, stimuleaza secretia fermentilor gastrici, pancreatici si a bilei, creste capacitatea organismului de a se apara impotriva agentilor care produc inflamatii si iritatii, fiind un excelent antioxidant ce lupta impotriva radicalilor liberi.


Administrarea suplimentului nutritiv „Papaya Enzyme Digestive” se face de 2-3 ori pe zi, cate o capsula, cu jumatate de ora inaintea mesei principale. Este ideal sa completati acest supliment cu exercitii fizice specifice si echilibru mental si emotional.


Plante medicinale pentru gastrita


Plantele medicinale sunt recunoscute pentru tonifierea si consolidarea organismului. Ceaiurile din plante medicinale, precum: ceai verde, menta, sunatoare sunt doar cateva din remediile naturiste recomandate in tratarea afectiunilor gastrice. Sunatoarea are remarcabile prorietati cicatrizante, menta are un gust placut si calmant, iar ceaiul verde si-a dovedit deja proprietatile in cazul multor afectiuni, datorita efectului sau puternic antioxidant.


„Gheara pisicii” este un alt tratament naturist pentru eliminarea gastritei. Extractul de „Gheara pisicii” are un rol antibacterian si antiinflamator puternic, avand in acelasi timp si activitate antifungica.
Regimul alimentar este esential atunci cand doriti sa preveniti sau sa tratati gastrita si ulcerul gastric. De aceea, este important sa adoptati o dieta sanatoasa inainte de a incepe un program alimentar sau tratament pentru gastrita.


Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.