Setari Cookie-uri

(P) Romania - Lider privind decesele prin boala de ficat

Romania este lider absolut in Uniunea Europeana la numarul persoanelor care mor anual din cauza bolilor cronice de ficat, cu o rata a mortalitatii de 53 de persoane la suta de mii de locuitori. Hepatita cronica si ciroza hepatica sunt printre cele mai cunoscute boli ale ficatului. De altfel, in Romania sunt aproximativ un milion de persoane infectate cu virusul hepatitei de tip C.

Comunicat de presa

tratamente naturiste hepatita

Ficatul este o adevarata "uzina vie" in care se desfasoara continuu mii de procese simultan, cu scopul final de a sustine functionarea optima a organismului. Este cel mai mare organ intern si are o capacitate unica de a se regenera. Leziunile repetate sau bolile cronice produc modificari ireversibile ce interferfereaza cu functiile acestuia.

Ficatul se lupta in fiecare zi cu metabolizarea lipidelor in exces, cu diverse E-uri alimentare, cu multiplele feluri de chimicale ascunse in semipreparate sau chiar in alimente proaspete, dar supertratate, dar si cu substantele toxice din organism (medicamente, alcool, etc.)”, a explicat dr. Carmen Nonn, medic specialist de familie cu competenta in apifitoterapie, Laboratoarele Fares Bio Vital.

Laboratoarele Fares BioVital au dezvoltat o gama speciala de capsule, complexe naturale si pulberi dedicate prevenirii si tratarii hepatitelor virale acute si cronice, steatozei si intoxicatiilor hepatice. Multiplele forme de administrare au fost realizate tocmai pentru a se satisface nevoile fiecarui consumator in parte, care poate prefera sa bea ceai in loc sa ia o capsula. Totusi pentru curele mai lungi se recomanda administrarea alternativa a acestor produse. De exemplu daca se iau capsule timp de 3-6 luni, atunci se poate face o pauza si timp de 1-2 luni se poate administra ceai. In plus, in cazul unor cure mai severe se pot asocia capsulele cu ceaiul sau pulberile. De retinut insa, capsulele sunt mai concentrate decat celelalte forme de administrare.

Citește și:

CAPSULELE FICAT SANATOS au in componenta extracte standardizate din fructe de armurariu, fructe de schisandra, frunze de anghinare, rostopasca, radacina de papadie si sulfina. Aceste plante sunt cunoscute pentru proprietatile hepatoprotectoare si regeneratoare. Capsulele sunt eficiente in tratamentul hepatitelor virale acute si cronice, congestiei si insuficientei hepatice, intoxicatiilor hepatice, icterului, steatozei hepatice, in ciroza incipienta, in hipercolesterolemie, oboseala cronica, profilaxia bolilor ficatului la persoanele cu risc (transfuzii, seringi nesterile) si in cazul consumului si expunerii la substante hepatotoxice (alcool, medicamente, droguri, noxe). Aceste capsule sunt testate clinic si au dovedit un beneficiu terapeutic obiectiv – ameliorarea valorilor transaminazelor (ALT) la pacientii cu hepatita cronica virala C, precum si imbunatatirea starii generale a acestora. Doza maxima recomandata este de 1-2 capsule de 3 ori pe zi inainte de masa, in cure de 1-6 luni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.