Setari Cookie-uri

Horoscop de Sarbatoare: Sanatatea intre 24 si 30 Decembrie

Cerul astral al zodiilor sugereaza o saptamana buna, chiar excelenta pentru unele zodii. Sunt aspectate momente de schimbare, de nou inceput, precum si de revelatie, odihna si multumire. Aceste zile magice vor fi motiv de bucurie si sanatate pentru intreg zodiacul.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 24 si 30 decembrie le aduce nativilor Berbec vreme de odina, de recuperare si de refacere a multor functii organice.

horoscopul sanatatii in saptamana craciunului pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, scorpion, balanta, capricorn, sagetator, varsator, pesti

Asadar aceasta saptamana este una de pace, de liniste, desi in general viata acestor nativi este plina de evenimente, dinamica.

Fizic va veti simti excelent, reusiti acum sa va odihniti si sa recuperati timpul de relaxare pe care nu l-ati avut pana acum.

horoscopul sanatatii in saptamana craciunului pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, scorpion, balanta, capricorn, sagetator, varsator, pesti Mai mult decat atat, va veti simti multumiti, fericiti, cuprinsi de magia acestor zile de sarbatoare. Pentru ca sunteti pofticiosi, va atragem atentia asupra exceleselor alimentare. Pentru a nu va perturba sanatatea este indicat sa mancati cu moderatie.

Sfatul astrologului: evitati expunerea la frig.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru nativii Taur se anunta vreme de sarbatoare si magie. Este posibil ca unii dintre dumneavoastra sa se simta uneori singuri sau sa aiba momente de depresie, dar prietenii joaca un rol important in viata voastra si intotdeauna va scot din cele mai sensibile stari.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.