Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 14-20 ianuarie

In aceasta saptamana schimbarile de care vorbeam la inceputul anului isi fac simtita prezenta. Presiunile noilor responsabilitati pot face ca aceast interval de timp sa fie unul incarcat si suprasolicitant pentru o parte din zodii. Insa din punct de vedere al sanatatii fizice majoritatea nativilor se vor bucura de vesti bune.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru natvii Berbec saptamana cuprinsa intre 14 si 20 ianuarie aduce o imbunatatie a starii de sanatate pentru cei care sufera de afectiuni acute, recente, dar mai ales pentru cei care au afectuni cronice, aflati sub tratament de lunga durata.

horoscopul sanatatii saptamanal

Din punct de vedere al sanatatii psihice Berbecii primesc din nou vesti bune, pentru ca aceasta saptamana este una de tranzit spre o perioada mai usoara, mai prospera, mai buna in majoritatea planurilor vietii. Astfel ca nativii Berbec simt o usurare privind tensiunile psihice, o imbunatatire a starii interioare, se simt mai odihniti, mai lucizi, mai tonici.

Sfatul astrologului: aveti grija la excese, inclusiv la cele privind viciile. Nu fumati mult, nu consumati alcool in exces.

horoscopul sanatatii saptamanal Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru nativii Taur aceasta saptamana aduce o energie interioara pe care s-ar putea sa nu reuseasca sa o controleze, insa aceasta energie ii va impulsiona pe acesti nativi in tot ceea ce fac, dar si in actiuni care au ca scop atingerea unor dorinte mai vechi.

Citește și:

Fie incep un proiect pe care si-l doreau de multa vreme, fie pur si simplu gasesc timp sa se resfete.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.