Setari Cookie-uri

15 Recomandari irezistibile despre diete, remedii naturiste si sanatate

Va prezentam 15 recomandari de carti pe care fiecare ar trebui sa le aveti in casa, carti despre nutritie, cu exemple de retete sanatoase, carti despre preventia cancerului si diete celebre cu rata de reusita ridicata, precum si carti despre plante medicinale si remedii naturiste pentru cele mai comune afectiuni.

Greutatea ideala - carte

Greutatea ideala - Metoda usoara a lui Allen Carr

Pentru a achizitiona cartea sau pentru mai multe detalii accesati Libris.ro

Dupa ce a vindecat milioane de cititori cu metoda miraculoasa din In sfarsit nefumator, Allen Carr isi indreapta atentia spre o alta problema care ne priveste pe multi dintre noi: greutatea in exces. Vreti sa slabiti in mod firesc, fara sa treceti prin stresul si frustrarile inerente oricarei cure de slabire, oricat de sofisticata si de bine gandita ar fi ea? Nu trebuie decat sa cititi aceasta carte cu mintea deschisa si sa asimilati principiile de bun-simt expuse atat de limpede de autor.
Pentru Allen Carr, a slabi nu inseamna a te supune unui sir chinuitor de restrictii si privatiuni, ci, dimpotriva, a invata sa te bucuri de alimentele cu adevarat hranitoare, destinate de natura omului.
Adoptand aceasta metoda, nu numai ca nu va trebui sa renuntati la alimentele preferate, ci, din contra, le veti putea consuma din belsug oricand veti dori. Allen Carr propune cateva reguli de aur care asigura succesul oricui vrea sa slabeasca. In loc sa va ingradeasca, acestea va vor oferi reperele necesare pentru a slabi in mod natural. Uitati de calorii si de obsesia cantarului.

Citește și:

Pret: 25.5 Lei

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.