Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: Predictiile in sanatate pentru fiecare zodie

Astrologie: descoperiti predictiile astrale pentru anul 2013 in sfera sanatatii: ce vesti aduc astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Pesti

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Pesti

Pentru nativii Pesti anul 2013 nu prezinta aspecte majore in planul sanatatii si nici nu aduce vesti rele. Din contra, sunt favorizate alegerile sanatoase, adoptarea unui stil de viata sanatos, renuntarea la fumat, practicarea unui sport expresiv (dans, tae-bo, arte martiale), adoptarea unei diete sanatoase si asa mai departe.

Psihic insa veti fi bine incercati, dragi nativi Pesti, iar presiunile probabil ati inceput deja sa le resimtiti inca din noiembrie 2012. Urmeaza o perioada mai lunga de timp in care va trebui sa va redefiniti optica asupra vietii, precum si sistemul de valori, astfel incat sa va puteti adapta la noile necesitati si cerinte ale vietii. Veti parcurge asadar o perioada solicitanta, stresanta, care va necesita decizii importante, dar care va va defini viata pentru mai multi ani.

Citește și:

Fizic sanatatea este excelenta, mai ales ca veti avea o predispozitie catre alegerile sanatoase.

Sfatul astrologului: cu cat veti fi mai dinamici si creativi, cu cat abordati mai rapid problemele, cu atat acestea se vor rezolva mai usor si va veti bucura de o stare interioara mai buna.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.