Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: Predictiile in sanatate pentru fiecare zodie

Astrologie: descoperiti predictiile astrale pentru anul 2013 in sfera sanatatii: ce vesti aduc astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Berbec

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Berbec

Nativii Berbec se bucura in acest an de o schimbare a stilului de viata, ceea ce trebuie precizat insa este ca aceasta schimbare se realizeaza oarecum fortat. Astfel ca rezultatele analizelor Berbecilor, dar si simptomele resimtite vor contura o serie de afectiuni sau doar riscuri, care insa trebuie luate in seama. Nativii Berbec se vor vedea nevoiti sa isi modifice regimul (pentru scaderea glicemiei sau a colesterolului de exemplu), sa consume mai multa apa pentru pastrarea sanatatii rinichilor, sa faca miscare pentru restabilirea siluetei si pentru evitarea unor afectiuni, sa urmeze terapii pentru stimularea imunitatii si asa mai departe. Privind in ansamblu, putem spune ca toate acestea reprezinta vesti bune pentru nativii Berbec, caci orientandu-se asupra preventiei, vor avea o stare de sanatate foarte buna in acest an.

Citește și:

Din punct de vedere psihic, nativii Berbec vor fi stresati de o serie de evenimente care vor avea drept tinta tot o schimbare - fie in plan profesional, fie in alte domenii de viata. Schimbarile sunt de bun augur conform cerului astral, dar nativii Berbec se vor simti suprasolicitati si uneori obositi, poate chiar anxiosi sau nervosi. Dar toate aceste stari se transforma in unele pozitive in preajma prietenilor, asadar va recomandam sa iesiti des, sa nu ratati nicio ocazie de distractie si sa va odihniti suficient.

Sfatul astrologului: Recomandam atentie sporita privind alimentatia pe parcursul intregului an.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.