Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASRELE in saptamana 24 februarie-2 martie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru cei nascuti in zodia Fecioara, aceasta saptamana este minunata in plan profesional.

Sunteti apreciati, recunocuti, pretuiti, sunteti in centrul atentiei si iubiti de toti! Asadar, dragi nativi Fecioara, va puteti bucura in aceasta perioada de cele mai bune relatii, de sustinere in orice domeniu, fiind timpul perfect sa demarati orice proiect.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Aceleasi vesti bune apar si in viata intima, in relatia de dragoste, fiind o saptamana propice sa concepeti un copil. In tot cazul sunteti in centrul atentiei, sunteti iubiti si sustinuti de cei din jur, de familie, dar si de astre, asadar sanatatea psihica este excelenta.

In privinta sanatatii fizice, nici nu se ridica problema unei afectiuni. Aeti o imunitate puternica si bolile va ocolesc. Atentie insa la bolile mai vechi, este indicat sa nu neglijati medicatia specifica.

Citește și:

Sfatul astrologului: faceti mai mult sport in aceasta saptamana, va mentine un ritm alert.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Aceasta saptamana este pentru voi, dragi nativi Balanta, plina de evenimente care va pun la incercare rabdarea si va testeaza limitele.

Sunteti astfel suprasolicitati, dar si nerabdatori si entuziasmati totodata, va simtiti motivati sa va duceti ideile la bun sfarsit si sa va realizati toate responsabilitatile. Veti simti insa aceasta saptamana ca fiind grea si complicata, dar totodata plina de multumire interioara.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.