Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASRELE in saptamana 24 februarie-2 martie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Si in cazul vostru, dragi nativi Sagetator, accentul in aceasta saptamana cade pe relatii: relatii cu colegii de munca, cu parintii, cu copii, cu persoana iubita, cu partenerii – relatii de orice fel.

Simtiti nevoia sa discutati mai mult cu cei din jur sau aveti multe de zis in aceasta saptamana. Va atragem atentia la modul in care va exprimati ideile, parerile, dorintele: diplomatia este obligatorie. Relatiile sunt sensibile in aceasta saptamana, de aceea trebui sa va “purati cu manusi” cu cei din jur.

In planul sanatatii fizice, o serie de simptome ignorate de ceva vreme continua sa va supere, desi veti avea tendinta sa le treceti cu vederea. Va sugeram sa nu va neglijati starea de sanatate si sa mergeti la medic pentru un control de rutina.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Sfatul astrologului: aveti grija la excesele de orice fel.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Aceasta saptamana este pentru voi, dragi nativi Capricorn, una benefica, in care o serie de probleme dispar din viata voastra.

Accentul cade in aceasta saptamana pe sanatate, unde veti primi vesti bune. Fie analizele va ies mai bune, fie unele simptome sau semne au disparut, unele afectiuni s-au vindecat. Desigur, aceste vesti bune sunt in special pentru acei Capricorni care in ultima perioada au facut alegeri sanatoase, au mers la medic, au respectat recomandarile.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.