Setari Cookie-uri

10 Suplimente naturale pentru Toamna

Toamna ne este pusa la incercare imunitatea, iar durerile osoase si articulare se intensifica. De asemenea si dispozitia este usor influentata de schimbarile atmosferice. De aceea iti propunem cateva suplimente alimentare naturale si tincturi - toate potrivite acestui sezon.

Miere De Manuka

Miere De Manuka

Miere disponibila in magazinele Vegis.ro

UMF (unique manuka factor), sau factorul unic al mierii de Manuka, are menirea de a indica puterea antibacteriana a acestui produs apicol. Mierea de Manuka cu UMF 10+ are proprietaţi farmaceutice. Iar mierea cu UMF intre 15+ si 25+ e folosita in multe spitale din Noua Zeelanda, Australia, Franţa, Marea Britanie, Japonia.
Uz intern: febra, bronsita cronica, sinuzita cronica, arsuri la stomac, dureri de gat, rinita, gastroenterita, gingivita, afecțiuni parodontale, astm, tenie; distruge pana si bacteria Heliobacter pylori, care provoaca majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii si elimina placa dentara; potențeaza acțiunea radioterapiei in unele forme de cancer, etc.
Uz extern: plagi chirurgicale si infectate, arsuri de gradul I si II, leziuni, eczeme, psoriazis, muscaturi de insecte, herpes
Uz cosmetic: riduri, acnee, par uscat

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.