Setari Cookie-uri

Propolisul si galbenelele, combinatia ideala contra durerilor in gat

Propolisul este considerat cel mai puternic antibiotic natural. Acesta dezinfecteaza mucoasa respiratorie, distrugand bacteriile, virusurile si fungii. Tinctura de galbenele are proprietati antiinflamatoare dovedite si este folosita cu succes in cazul durerilor de gat.


„Ma doare in gat!” „Nu pot sa inghit!” Multi dintre noi se confrunta cu aceasta problema cand vremea se schimba brusc de la o zi la alta sau in mini-vacanta de 1 mai, cand suntem tentati sa consumam bauturi reci, sa mergem la petreceri zgomotoase si cu mult fum de tigara. Ce este de facut? Aplicarea unui simplu tratament pe baza de: propolis – un antibiotic natural si tinctura de galbenele – un antiinflamator natural.

Cum apar durerile in gat?

propolis, galbenele

Foto: Propolis, Flori de galbenele via Shutterstock

Inflamatia de la nivelul cavitatii bucale sau al faringelui genereaza senzatia de durere in gat. Agentii patogeni – virusuri, bacterii, fungi – sunt principalii factori care provoaca inflamatii ale cavitatii bucale si faringelui. Inflamatiile gatului apar si din cauza unor factori agresivi precum: consumul de bauturi reci sau fierbinti, expunerea la frig, solicitarea excesiva a vocii. Acestea afecteaza mai ales persoanele cu o capacitate scazuta de aparare a organismului.

Citește și:

Afectiunile inflamatorii la nivelul cavitatii bucale si faringiene se manifesta prin:

  1. inrosirea si umflarea amigdalelor si faringelui;
  2. senzatie de usturime in gat;
  3. dificultati la inghitire;
  4. dureri in gat;
  5. raguseala.

De ce este important sa tratam corect durerea in gat?

1. Pentru a limita extinderea infectiei sau a inflamatiei;
2. Pentru a evita complicatiile: laringita, traheita, bronsita, pneumonie;
3. Pentru a preveni contractarea unei alte infectii;
4. Pentru a favoriza vindecarea rapida.

Solutia naturala care indeplineste toate aceste proprietati o reprezinta combinatia dintre propolis si tinctura de galbenele. Aceasta este combinatia ideala in cazul durerilor in gat, deoarece imbina cele mai bune proprietati de vindecare ale propolisului si galbenelelor.

Propolisul, cel mai puternic antibiotic natural

PROPOLISUL este considerat cel mai puternic antibiotic natural. Acesta dezinfecteaza mucoasa respiratorie, distrugand bacteriile, virusurile si fungii. Propolisul este de asemenea recunoscut pentru proprietatea de a stimula sistemul imunitar. Totodata, are efecte analgezice si antiinflamatoare, fiind foarte eficient pentru indepartarea durerii in gat. Propolisul actioneaza ca un adevarat anestezic local.

Citește și:
  • APIVITA BEEVINE ELIXIR – O nouă eră în tratamentul anti-aging
  • Piper roz pentru mai multă fermitate
  • De ce răcesc tot timpul?

Tinctura de galbenele are proprietatii antiinflamatorii dovedite!

2. TINCTURA DE GALBENELE are proprietati antiinflamatoare dovedite si este folosita cu succes in cazul durerilor de gat pentru a limita extinderea infectiei si pentru a reduce inflamatia. De asemenea, galbenelele au efecte cicatrizante si regeneratoare, grabind vindecarea tesuturilor deteriorate. Tinctura de galbenele contribuie si ea la stimularea imunitatii locale.

Un produs 100% natural care contine propolis si tinctura de galbenele este Laringospray de la GTS Solution. Cele doua substante active din spray omoara bacteriile si virusurile, limiteaza raspandirea infectiei, reduc inflamatia si durerea in gat, ajuta la inghitire.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.