Setari Cookie-uri

Afla daca ai ALUNITE CANCERIGENE: testari gratuite

Campania are ca scop controlul gratuit al alunitelor suspecte (care si-au modificat forma, culoarea sau dimensiunea) si educarea privind riscurile expunerii neprotejate la soare.

Comunicat de presa

Desi melanomul malign este una din cele mai agresive tumori, 90% dintre cazurile depistate la timp sunt vindecabile. E timpul ca romanii sa isi dea seama cat de important este sa foloseasca protectia solara. Un studiu recent arata ca 30% dintre romani nu folosesc niciodata protectie solara; si asta in conditiile in care 35% dintre cazurile de melanom incurabil din Europa sunt in Europa Centrala si de Est³. De asemenea, un studiu efectuat pe o durata de 15 ani in Australia arata ca persoanele care au aplicat zilnic un produs de protectie solara au avut un risc mai scazut de aparitie a melanomului.

alunite

Zilele Protectiei Solare 2013, in cifre:
• 120 de doctori
• 20 de orase
• 4000 de brosuri despre melanom si esantioane de protectie solara
• 2000 de pacienti controlati
• 36 de melanoame suspectate
• 16 melanoame indepartate chirurgical
• 11 carcinoame
• 425 de pacienti de reexaminat anul urmator

Citește și:

„Anul trecut, intr-o campanie de numai 3 saptamani, am schimbat radical soarta a 16 oameni. Numarul cazurilor de melanom a fost alarmant, de aceea suntem convinsi ca proiectul nostru trebuie sa devina anual.” spune Miruna Biziniche Brand Manager La Roche-Posay Romania.

Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza in 32 orase din tara in perioada mai-iunie 2014 Zilele Protectiei Solare. Campania are ca scop controlul gratuit al alunitelor suspecte (care si-au modificat forma, culoarea sau dimensiunea) si educarea privind riscurile expunerii neprotejate la soare.
Pentru programare la cel mai apropiat medic dermatolog, consultati www.protectiasolara.ro.

Foto: controlul alunitelor @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.