Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 26 mai-1 iunie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru voi, dragi nativi Berbec, perioada cuprinsa intre 26 mai si 1 iunie va aduce vesti bune in zona banilor, dar si in zona sanatatii.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Astrele va aduc mai multa energie, astfel ca va veti simti mai veseli, mai optimisti si mai activi decat de obicei. Este favorizat planul intelectual, asadar puteti incepe un curs sau puteti sustine examene. Aveti o memorie excelenta si ideile vin rapid.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, organismul vostru se simte mai bine, primeste energie astrala si putere de autovindecare. Daca suferiti de afectiuni cronice, in aceasta perioada simptomele se amelioreaza si poate chiar unele complicatii dispar. Desigur, este nevoie sa participati si voi la starea voastra de bine, insa in tot cazul eforturile va sunt sustinute astral.

Sfatul astrologului: profitati de plusul de energie pe care il primiti.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 26 mai si 1 iunie va aduce un plus de energie si o puternica tendinta de a va rasfata.

Asadar veti avea un tonus psihic mai bun, veti simti nevoia sa va rasfatati, sa aveti mai multa grija de voi, poate chiar incepeti o dieta, un program de sport sau mergeti la medic. Va intereseaza sa aratati bine si sa va simtiti bine, iar toata aceasta grija fata de propria persoana va aduce numai bine.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.