Setari Cookie-uri

Horoscop 2015 pentru toate zodiile: Afla cum stai cu SANATATEA

Daca vrei sa ai succes, trebuie sa ai un un plan, asadar poate este timpul sa te gandesti si la 2015! Vezi ce-ti rezerva astrele in general in acest an si fa-ti temele din timp!

Horoscop 2015 SANATATE: zodia Pesti

Sanatatea nativilor Pesti, dar si cariera reprezinta zonele cele mai vizate in harta lor astrala.

horoscop 2015 sanatate pentru fiecare zodie

Inca din 2014 nativii incep sa faca schimbari in ceea ce priveste stilul de viata, chiar si acele schimbari care nu le sunt deloc pe plac, cum ar fi sa inceapa un program de sport sau sa renunte la alimentele preferate ori la comoditate. Ceva se schimba in viata lor inca din 2014, iar aceasta schimbare are urmari radicale.

Astfel ca Pestii devin mult mai responsabili atat fata de cei di jur, cat mai ales fata de ei insisi. Vor merge la medic, isi vor evalua starea de sanatate, vor cauta sa rezolve problemele noi descoperite, dar si pe cele mai vechi si vor gasi solutii pentru adoptarea noilor reguli in stilul de viata.

Ritmul devine unul mai rapid, de aceea si metabolismul de schimba. Nativii pot suferi de unele sensibilizari ale sistemelor digestiv, hormonal, imunitar si nervos.

Citește și:

Astrologii recomanda ca orice schimbare faceti, sa o incadrati delicat in stilul de viata, pentru a scadea nivelul de stres.

Foto: horoscop - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.