Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 8-14 septembrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Nativii Berbec petrec o saptamana palpitanta, ceea ce le trezeste adrenalina si ii suprasolicita.

Aveti un tonus psihic excelent si va implicati in tot soiul de activitati, ceea ce va ajuta sa va consumati energia in exces. Va simtiti optimisti si reusiti sa realizati tot ce va propuneti.

In privinta sanatatii fizice, este bine sa fiti atenti la alimentatie, caci sunteti predispusi exceselor. Sistemul vostru digestiv este sensibilizat, in special ficatul si vezica biliara. Nu ar strica sa va faceti un control pentru a cerceta functiile acestor organe.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Perioada cuprinsa intre 8 si 14 septembrie este de bun augur pentru nativii Taur in ceea ce priveste sanatatea fizica si stilul de viata.

Va imbunatatiti tot mai mult alegerile de zi cu zi si sanatatea ocupa un loc prioritar in viata voastra, sunteti hotarati sa acordati mai multa atentie propriei persoane, sa va rasfatati mai mult si sa petreceti un timp liber de calitate.

Citește și:

In ceea ce priveste energia psihica, simtiti nevoia sa va implicati in noi proiecte care sa va revitalizeze foarta de munca si sa va incite implicarea. Este posibil chiar sa va deschideti catre noi domenii.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.