Setari Cookie-uri

2 RUGACIUNI puternice pentru SANATATE pe care sa le rostesti in fiecare zi

RUGACIUNE puternica pentru sanatate pe care sa o roesteti in fiecare zi pentru tine si pentru familia, pentru toti cei pe care ii iubesti. Rugaciunea are puternice efecte inca dupa prima saptamana de ruga.

De multe ori, credinta si rugaciunea rostita din suflet, cu voce tare sau in gand, salveaza crestinul de multe probleme si ii confera acestuia incredere si stare de bine. Vorbirea cu Dumnezeu reprezinta un mijloc subtil de refacere si un scut energetic care apara parca persoana care se roaga.

Rugaciunea are puternice efecte asura sufletului, linisteste si aduce pace celui ce o rosteste. Aceasta rugaciune puternica pentru sanatate face referire atat la crestinul care se roaga, cat si la familia acestuia.

Rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti in fiecare zi

Rugaciunea Sfantului Ioan Rusu pentru cei bolnavi

"Bucurandu-ma de dumnezeiasca marire la care te-ai inaltat, o, Sfinte Ioane, indraznesc sa alerg la ajutorul tau pentru tamaduire. Stiu, Parinte, ca incercarile vin din randuiala lui Dumnezeu. Stiu ca prin boala trupului, sufletul se curateste, si ca rabdarea este rasplatita de Dumnezeu. Dar de multe ori norii negri ai deznadejdii imi tulbura mintea si ma departeaza de rugaciune.

Citește și:

rugaciuni puternice

De aceea dar, o, Sfinte, gasesc alinare in cugetarea la vindecarile tale minunate. Tu ai tamaduit multimea de copii spre bucuria parintilor lor. Tu ai indreptat spatele batranei garbove, tu ai dat sanatate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei. Tu l-ai vindecat pe batranul Atanasiei care s-a uns cu untdelemn din candela ta. Tu ai indepartat cheagurile de sange din capul Vasulei si l-ai tamaduit pe doctorul necredincios.

Stiind grabnica ta mijlocire, te rog, o, Sfinte Ioane, ia viata mea in mainile tale si mijloceste precum stii mintuirea mea. Daca voia Domnului este sa duc cu rabdare crucea bolii, da-mi putere si ajuta-ma sa nu cartesc din cauza neputintelor. Dar daca Bunul Dumnezeu se va milostivi de mine pentru rugaciunile tale, atunci sa ma tamaduiesti fara sovaiala, noule doctor fara-de-arginti, ca vazand aceasta sa-ti multumesc tie si sa-l laud in vecii vecilor pe Doctorul sufletelor si al trupurilor, prin cantarea: Aliluia!"

Citește și:

Foto: rugaciune pentru sanatate - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.