Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL SANATATII: Afla ce-ti rezerva astrele in perioada 22-28 septembrie

Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 22 si 28 septembrie le aduce nativilor Berbec motive de schimbari majore in stilul de viata. Fie ati hotarat sa nu mai faceti unele renuntari, de exemplu v-ati gasit un stil de miscare care vi se potriveste foarte bine, ori o dieta care va energizeaza si va determina sa va simtiti bine ori un tratament naturist va prieste si aveti de gand sa il urmati toata viata.

Am putea spune ca sanatatea voastra merge spre tot mai bine, avand in vedere masurile pe care le-ati tot luat in ultima jumatate de an.

In privinta sanatatii fizice, organismul vostru are o usoara tendinta spre acumulare de grasimi, de aceea ar trebui sa evitati preparatele bogate in ulei, unt sau cascaval. Atentie si in ceea ce priveste sistemele articular si muscular, este posibil ca unele articulatii sa va dea batai de cap, sa va jeneze sau chiar sa devina dureroase. Daca suferiti de boli reumatismale, este indicat sa urmati cu strictete indicatiile de tratament.

Citește și:

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Nativii Taur traverseaza o perioada in care starea de sanatate este destul de buna, cu aceleasi mici neplaceri ca si pana acum.

Este nevoie sa reluati unele analize medicale mai vechi, la acei specialisti care va descoperisera o situatie mediacala ce trebuia monitorizata. Fie este vorba despre o afectiune digestiva, fie de un nodul beningn la san de exemplu sau de o problema genitala, o usoara afectiune tiroidiana etc.

In tot cazul, daca aveti de urmarit o patologie, este cazul sa mergeti la medic pentru reevaluare.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.