Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii in perioada 6-12 octombrie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In saptamana cuprinsa intre 13-19 octombrie, nativii Berbec isi gasesc noi ocupatii sau proiecte, ceea ce ii motiveaza sa lucreze intens si sa isi consume energia de zi cu zi.

Prin urmare, dragi nativi Berbec, in aceasta saptamana va obositi, sunteti suprasolicitati si va consumati energia prin tot felul de activitati.

Asadar starea psihica este buna, sunteti motivati si entuziasti. In privinta sanatatii fizice, este posibil ca afectiunile de sezon sa va dea batai de cap. Incercati sa va imbracati corespunzator vremii si sa evitati pierderea noptilor.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 13 si 19 octombrie va aduce mai multa voie buna si mai multe intamplari placute decat ultima perioada.

Astrele va sustin in tot ceea ce faceti si va deschid noi usi, asadar nu este exclus sa incepeti noi proiecte care va motiveaza si va entuziasmeaza.

Citește și:

In privinta sanatatii fizice, simtiti mai multa nevoie de odihna, este posibil chiar sa va luati cateva zile libere de la serviciu pentru a va odihni si a va recupera. Bolile de sezon va pot face cateva suparari, insa astrele nu aduc vesti ingrijoratoare.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.