Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 20 si 26 octombrie este de bun augur pentru nativii Berbec, mai ales in privinta comunicarii cu cei din jur.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Sanatatea este buna, insa exista loc de mai bine. Imunitatea scade usor, pentru ca sunteti foarte sensibili la schimbarile vremii. Este posibil ca afectiunile de sezon sa va dea cateva batai de cap, insa astrele nu aduc vesti ingrijoratoare in privinta sanatatii.

Cei care sufera de reumatism, de ulcer gastric sau afectiuni pulmonare cronice se pot resimti in aceasta perioada, de aceea este indicat sa nu se abata de la recomandarile medicului.

In plan psihic va simtiti excelent, aveti o buna capacitate de creatie si comunicati excelent cu cei din jur.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 20 si 26 octombrie va aduce un plus de optimism si un val de gandire pozitiva, de incredere in voi, dar si in soarta, de liniste cu privire la viitorul apropiat.

Citește și:

Sanatatea fizica este buna, insa ar trebui sa pasiti totusi pragul medicului pentru o reevaluare a starii de sanatate.

In special pentru femei este recomandat sa vizitati medicul ginecolog, caci sistemul preproducator pare sensibilizat in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni traverseaza o perioada buna in privinta sanatatii fizice, insa in plan psihic va confruntati cu o serie de tensiuni care, se pare, sunt generate in mare parte de voi.

Este important sa reevaluati relatiile cu ceilalti si mai als reactiile pe care le aveti, caci acestea s-ar putea sa stea la baza unor probleme cu care v-ati tot confruntat in ultimii ani.

Astrele ne arata o evolutie in plan psihologic si spiritual pentru nativii Gemeni, insa orice evolutie are nevoie de efort si sacrificiu. Este posibil sa simtiti aceasta perioada ca fiind una dificila.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioada cuprinsa intre 20 si 26 octombrie este una buna in privinta sanatatii.

Trebuie totusi sa acordati mai multa atentie unor simptome mai vechi care tot nu v-au dat pace, pentru ca este posibil sa aveti o afectiune pe care sa o lasati netratata, iar aceasta sa se agraveze.

In plan psihic, traversati o perioada buna, memorati cu usurinta si dati dovada de creativitate si flexibilitate in gandire. Sunt favorizati cei care lucreaza cu publicul ori in domenii artistice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu traverseaza o perioada plina de schimbari, dar mai ales de framantari in plan psihic. Trebuie sa luati unele decizii importante si va streseaza impactul pe care acestea l-ar putea avea atat asupra voastra, cat si asupra celor dragi.

Citește și:

Sanatatea fizica este insa buna, desi stresul determina o scadere a activitatii sistemului imunitar.

Sunt vizati cei care sufera de boli autoimune sau alergii de orice fel – unele simptome se pot intensifica.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Perioada cuprinsa intre 20 si 26 octombrie este pentru nativii Fecioara plina de evenimente neprevazute, carora trebuie sa le faceti fata, caci nu exista cale de intoarcere.

Fie este vorba de vreo mutare sau o despartire, cel putin temporara, de cineva drag, poate o plecare la distanta ori o schimbare majora in stilul de viata. In tot cazul, aceasta saptamana va pune pe jar in plan emotional, iar toate aceste intamplari si schimbari pot avea efecte depresive asupra imunitatii.

De aceea este posibil ca bolile de sezon sa nu ocoleasca toti nativii Fecioara. Astrele nu aduc insa semne de ingrijorare in privinta sanatatii.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Balanta, perioada cuprinsa intre 20 si 26 octombrie este de bun augur in privinta sanatatii.

Va bucurati de intelegere si armonie in casa, de vesti bune de la cei dragi si multe din tensiunile psihice incep sa dispara in aceasta perioada. Sanatatea fizica este buna, iar sistemul imunitar functioneaza excelent.

Simtiti insa nevoia de mai multa adrenalina in viata voastra, de unele schimbari care sa va aduca ceva nou, o emotie noua. Poate deja va entuziasmati cu gandul la un proiect nou, de mutare sau de achizitie a unui bun important. Este posibil de asemenea sa planuiti o calatorie.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion traverseaza o perioada buna in privinta sanatatii psihice. Sunteti creativi si comunicati excelent cu cei din jur, aveti succes in ceea ce faceti si deja visati cu ochii deschisi spre viitor.

Citește și:

In privinta sanatatii fizice, imunitatea voastra scade usor, variatiile vremii nu va priesc si este posibil ca bolile de sezon sa va dea batai de cap.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Pentru voi, dragi nativi Sagetator, perioada cuprinsa intre 20 si 26 octombrie este plina de evenimente, de munca si responsabilitati, dar si de griji care va tulbura echilibrul psihic.

Aveti o serie de probleme ale caror rezolvari depind de voi si toate aceste responsabilitati va consuma energia psihica.

In lan fizic, sunteti sanatosi, insa simtiti o usoara stare de oboseala, un soi de astenie care va reduc energia de zi cu zi.

Aveti nevoie sa va odihniti mai mult si sa gasiti solutii rapide care sa va reduca din griji.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Pentru voi, dragi nativi Capricorn, perioada cuprinsa intre 20 si 26 octombrie este de bun augur in privinta sanatatii.

Citește și:

Va simtiti mai odihniti ca oricand si mai in putere, aveti pofta de munca si idei de dezvoltare. Comunicati excelent cu cei din jur si va asumati un numar mare de responsabilitati, pentru ca stiti ca le puteti face fata.

Sanatatea fizica este foarte buna si aveti un sistem imunitar puternic. Bolile de sezon par sa stea departe de voi in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Pentru voi, dragi nativi Varsator, starea de sanatate este buna, va odihniti corespunzator si chiar aveti energie pentru proiecte noi. Bolile de sezon par sa stea departe de voi, asadar va bucurati de o perioada buna in privinta sanatatii fizice.

In plan psihic, o serie de griji nu va dau pace. Aveti nevoie de unele schimbari, de unele decizii si chiar de unele renuntari, insa nu reusiti sa luati o hotarare. Poate ca nu este inca momentul pentru unele hotarari.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Perioada cuprinsa intre 20 si 26 octombrie este de bun augur pentru nativii Pesti.

Reusiti sa va mobilizati si sa finalizati proiectele pe care vi le-ati propus, dati dovata de incredere si comunicati excelent cu cei din jur.

Sanatatea fizica este de asemenea buna, insa va bate gandul de a ajunge la medic. Doriti sa va reevaluati starea de sanatate, poate chiar nu ati mai pasit de multa vreme pragul medicului si vreti sa stiti in ce stare sunteti.

Saptamana vine insa cu multe responsabilitati si evenimente neprevazute, asadar este posibil sa nu reusiti sa faceti tot ce v-ati propus.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.