Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In aceasta saptamana nativii Berbec vor simti o intensa nevoie de odihna, de refacere, de recuperare. Situatiile suprasolicitante din ultima perioada v-au secatuit rezervele energetice, iar acum simtiti nevoia sa dormiti mai mult si sa va ingrijiti si de voi.

Va recomandam sa va rasfatati cu bai fierbinti, aromaterapie, masaj si sa adoptati orice forma de relaxare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Traversati o perioada in care organismul vostru este sensibil, sistemul imunitar este slabit si multe afectiuni va dau tarcoale.

Sistemele digestiv, nervos, urinar sunt sensibilizate, iar ficatul vostru va cere mai multa odihna. Adoptati o alimentatie sanatoasa si delicata cu mucoasele digestive.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

In aceasta saptamana sanatatea este buna, desi exista loc si de mai bine. Este posibil ca bolile de sezon sa va dea usoare batai de cap, insa astrele nu anunta motive de ingrijorare.

Citește și:

Veti fi insa impulsivi si este recomandat sa va ganditi de doua ori inainte de a lua o decizie sau de a face un repros cuiva.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Starea voastra de sanatate este foarte buna, in ciuda evenimentelor suprasolicitante din ultima vreme. Adoptati o dieta sanatoasa si faceti planuri serioase pentru un stil de viata mai sanatos. V-ati propus sa va ingrijiti mai mult si prin toate masurile pe care le luati va simtiti tot mai bine de la o zi la alta.

Este recoamndat sa incercati si metode de relaxare si divertisment, caci schimbarile nasc si tensiuni psihice, tensiuni pe care le depasiti mult mai usor cu ajutorul prietenilor.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

In pima jumatate a saptamanii domina nevoia de odihna, de refacere. Preferati sa ramaneti mai mult in sanul familiei si sa iesiti mai rar.

Citește și:

In a doua parte a saptamanii astrele va aduc energie si putere de munca, insa imunitatea ramane usor scazuta. Sunteti expusi bolilor de sezon, de aceea este recomandat sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Nativii Fecioara prezinta o mare capacitate de acumulare privind informatiile. Este o perioada propice invatarii, examenelor sau dezvoltarii carieristice.

Reusesc sa comunice excelent cu cei din jur si raman in centrul atentiei.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Sanatatea voastra este excelenta in aceasta saptamana. Astrele va aduc energie si reusiti sa puneti in practica planurile pe care le aveti deja. Dati dovada de un spirit empatic puternic, iar cei din jur conteaza pe ajutorul vostru.

Sistemul imunitar functioneaza excelent, iar bolile par sa nu va creeze probleme in aceasta saptamna.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion au nevoie de mai multa ordine in viata lor. Reusesc sa isi aglomereze programul suficient de mult incat sa se oboseasca singuri.

Este cazul sa faceti o lista a prioritatilor si sa va reorganizati activitatile, astfel incat sa aveti mai mult timp pentru voi si cei dragi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Starea voastra de sanatate este mai buna decat in saptamana precedenta. Sistemul vostru imunitar functioneaza tot mai bine, iar cei care au suferit din pricina unor afectiuni in ultima perioada, vor simti reale ameliorari.

Bolile de sezon nu reprezinta o amenintare pentru voi, insa ar trebui sa aveti mai multa grija in privinta alimentatiei.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Astrele va aduc o saptamana plina de evenimente, cu momente placute, dar si cu unele tensiuni – in tot cazul, aveti o saptamana plina pe care s-ar putea sa nu o uitati niciodata.

Citește și:

Incercati sa va odiniti mai mult si sa nu va fortati organismul.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Nativii Varsator au parte de experiente noi in aceasta saptamana. Am putea spune ca si in saptamana precedenta ati tot experimentat, insa lista evenimentelor continua.

Aveti grijja sa va odihniti suficient, caci astrele nu va aduc prea multa energie in aceasta saptamana, asadar va trebui sa fiti mai chibzuiti. Este posibil sa suferiti unele tensiuni cu unele persoane din anturaj, insa totul se rezolva in timp util.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Starea de sanatate este tot mai buna pe zi ce trece. Organismul vostru prezinta o buna putere de regenerare si refacere, iar sistemul vostru imunitar devine tot mai puternic. Este indicat sa nu faceti excese alimentare si sa incercati sa va odihniti corespunzator.

Citește și:

Aveti tendinta de a face presiuni asupra celor dragi, pentru a va atinge scopurile. Va propunem sa incercati metode mai... diplomate.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.