Setari Cookie-uri

Terapiile cu laser: secretul stralucirii tale de sarbatori

Tinuta ideala, machiajul potrivit, coafura perfecta – sunt cele mai analizate detalii atunci cand femeile se pregatesc pentru Sarbatorile de iarna. Si pentru ca isi doresc sa arate impecabil, din ce in ce mai multe dintre ele isi rezerva timp pentru a apela la cele mai noi terapii si tratamente cu laser.

Comunicat de presa

Femeile obisnuiesc sa isi faca singure cadouri chiar inainte de Craciun, si ce cadou e mai frumos decat o piele curata, luminoasa si fina? La Clinica Laser de Reintinerire - FAZZADA se gasesc cele mai noi terapii laser, ideale pentru tratarea pielii, care este acum afectata si de conditiile aspre ale vremii.
Fie ca iti doresti o curatare in profunzime a tenului, fie ca doresti sa scapi de riduri sau de pielea lasata, terapii faciale cu laser sunt cea mai buna solutie! Fiecare femeie are tenul unic, de aceea vizita la o clinica dermatocosmetica este absolut necesara. Acolo, specialistii in domeniu iti vor spune ce tip de ten ai, care sunt problemele lui si ce tratamente te vor ajuta sa ai din nou un ten impecabil.

„Cele mai inovatoare solutii care si-au facut simtite prezenta si la noi incepand cu 2013 sunt procedurile laser, acestea avand cel mai mare grad de eficienta. Ne dorim ca incet, incet sa ne aliniem trendului international, unde liftingurile faciale si procedurile de intinerire chirurgicale scad cu peste 30%, locul acestora fiind luat de tratamentele laser. Perioada ideala pentru inceperea unui astfel de tratament este sezonul rece deoarece pielea este mai putin afectata de razele ultraviolete”, explica dr. Andreea Iftimie.

Citește și:

Terapia cu laser

Exista o stiinta noua numiata epigenetica, ce spune ca noi nu suntem prizonierii mostenirii noaste genetice si ca ne putem influenta modul in care genele se exorima prin actiune asupra factorilor de mediu.Tratamentul este in prezent cel mai puternic instrument de lupta impotriva imbatranirii pielii, singurul care trateaza si previne in acelasi timp petele de batranete, petele de soare, pistruii, dar si rosaceele, venectaziile ori hemangioanele. Tratamentul este sustinut si de studiile retrospective realizate pe 10 ani in care se observa o conservare a aspectului tanar al pielii sau chiar o imunatatire comparand imaginile de la inceputul inceperii terapiei si dupa cei 10 ani.

Tratamentul cu laser SkinTyte ajuta, in combinatie cu tratamentul Forever Young, la remodelarea colagenului. Acesta functioneaza precum un lifting excelent pentru zonele unde s-a pierdut fermitate, pielea devinind mai luminoasa, mai fina si mai neteda la atingere. Acest tratament este excelent pentru gat, pentru fata dorsala a mainilor, pentru genunchi, pentru abdomen dupa nastere sau dupa pierderea excesiva in greutate.

Citește și:

Resurfacing-ul este un tratament special prin care energia laserului ajuta la indepartarea celulelor imbatranite si la reorganizarea colagenului. Prin refacerea supfetei cutanate se trateaza ridurile, modificarile pigmentare si cicatricile.

Alte tratamente speciale

Pentru un efect rapid in ceea ce priveste intinerirea aspectului pielii poti incerca inainte de sarbatori injectarile cu acid hialuronic Teosyal. Acesta este indicat pentru stergerea ridurilor fine si profunde, remodelarea fetei, redefinirea buzelor, dar si hidratarea pielii in profunzime.

In plus pentru eliminarea imperfectiunile fetei, redensificarea si refacerea capacitatii naturale a pielii de a reflecta lumina exista inovatorul tratament Redensity, ideal pentru un ten obosit, fara tonus si stralucire, dar si pentru riduri si linii fine. Procedura este eficienta atat pentru femeile de 30 de ani care vor un tratament eficient sau in cazul celor peste 45 de ani care folosesc fillere cu acid hialuronic si au nevoie de o rejuvenare globala a pielii.

Citește și:
  • Cum ajuți zilnic copiii, fără să îți dai seama
  • Podcast APAN – Small Talks
  • 'Fiecare familie are o poveste' de vindecat

Pentru femeile, dar si barbatii care doresc estomparea inesteticelor cearcane sau a pungilor de sub ochi, solutia ideala este injectarea cu Redensity Eyes. Redensity Eyes este un acid hialuronic injectat printr-o tehnica aparte, care nu exercita niciun fel de presiune asupra tesutului ocular. Acesta reface elasticitatea pielii si ii confera stralucire, fiind recomandat persoanelor de orice varsta.

In cadrul clinicii se realizeaza tratamente pentru vergeturi, melasma, cicatrici, acnee, epilare definitiva, peeling laser, resurfacing, skin tighteing, riduri, pori dilatati , cuperoza, rozacee, leziuni de psoriazis, pete de soare, pete de batrânete, pistrui si multe altele.

Foto: beauty - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.