Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Aceasta saptamana este plina de evenimente neprevazute, dar si de planuri care va consuma toata energia. Daca la inceputul acestei saptamani sunteti entuziasti si dornici sa puneti in plaicare multe planuri, asa, pe ultima suta de metri din an, la finalul acestei saptamani va veti simti complet epuizati.

Este indicat sa incercati sa va odihniti corespunzator si sa va dozati energia. Cel mai bine este sa faceti un plan de care sa va tineti, sa fiti organizati, in acest fel nu veti face risipa nici de resurse energetice, dar nici de... bani.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Sanatatea fizica este relativ buna. Este posibil sa aveti usoare scaderi de imunitate, iar bolile de sezon va pot da usoare bati de cap. Aspectele astrologice generale nu aduc semne de ingrijorare in privinta sanatatii in aceasta perioada.

Citește și:

In plan psihic si emotional, va puteti indragosti sau visati cu ochii deschisi la tot soiul de situatii care va umplu sufletul de speranta si optimism.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Va refaceti foarte usor daca va aflati in sanul familiei ori inconjurati de persoane dragi. Practic izvorul vostru de energie este dragostea, de aceea aveti nevoie de cei din jur pentru a va simti bine.

Starea de sanatate este buna, insa sistemul imunitar este sensibilizat, practic, oricand imunitatea poate scadea iar bolile de sezon sau afectiuni mai vechi isi pot face simtita prezenta. Daca urmati un tratament, este recomandat sa nu va abateti de la recomandarile medicului.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Cu cat va veti abtine mai mult de la a face excese, cu atat starea de sanatate va fi mai buna. Cu toate acestea, aveti pofta de distractie, insa treuie sa fiti chibzuiti cu energia.

Citește și:

Astrele va sustin insa starea de sanatate, organismul vostru este puternic si rezistent in fata bolilor avand o buna capacitate de regenerare. Bolile cronice devin mai usor de suportat, simptomele scad in intensitate si am putea spune ca va bucurati de o calitate a vietii mai buna.

In plan psihic, deveniti tot mai hotarati sa faceti unele schimbari in viata voastra, insa toate aceste planuri de viitor va pot epuiza pana in finalul acestei saptamani.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu traverseaza o perioada foarte incarcata. Energia voastra este consumata pe drumuri, intalniri planuri, fuga dupa cadouri, astfel ca la finalul saptamanii este posibil sa va simtiti obositi – obositi, dar fericiti.

Planul emotional este intens vizat in aceasta saptamana. Va implicati in tot felul de activitati pentru cei dragi si va simtiti cu adevarat impliniti.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

O saptamana excelenta din punct de vedere al sanatatii pentru nativii Fecioara. Ce-i drept, aceasta saptamana este frumoasa si in alte privinte pentru voi, mai ales in planul relatiilor si al implinirii personale.

Starea de sanatate este foarte buna, aveti un organism puternic si rezistent in fata bolilor si chiar de ar fi sa contactati o infectie respiratorie de sezon, veti suporta simptomele cu usurinta si va veti vindeca rapid.

In plan psihic va simtiti excelent, iar aceasta saptamana ar putea aduce cateva lectii de viata.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Starea de sanatate este excelenta in aceasta saptamana.

Mai mult, va faceti deja planuri pentru imbunatatirea stilului de viata in noul an. Va ganditi cum ati putea reusi sa mancati mai sanatos ori sa faceti mai multa miscare, cum sa va remodelati corpul si sa va mentineti un aspect cat mai tanar.

Citește și:

In plan psihic, simtiti deja emotiile sarbatorilor de iarna si abia asteptati sa puteti petrece mai mult timp alaturi de cei dragi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

O saptamana cu multe lucruri de indeplinit, cu responsabilitati si proicte de finalizat. Nu va faceti insa griji, caci concediul sau vacanta merita tot efortul. Va agitati insa foarte mult si riscati sa va consumati toata energia daca nu va orgaizati bine timpul.

Simtiti nevoia sa dormiti mai mult, insa grijile de la finalul acestui an va pot da insomnii. Incercati sa va relaxati si sa nu va consumati energia in zadar.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Starea de sanatate este foarte buna. Aveti un organism puternic, care rezista cu usurinta in fata bolilor, iar sistemul imunitar functioneaza excelent.

Sunteti insa usor sensibili in fata stresului, iar grijile acumulate in ultima perioada va pot da insomnii sau tulburari gastrice. Este cazul sa nu va faceti griji cu privire la viitor si sa aveti curajul de a lua decizii, poate chiar decizii radical. Orice start veti hotara in aceasa perioada va avea un rezultat bun. Este insa important sa acceptati realitatea si sa luati o decizie.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

O satamana excelenta pentru nativii Capricorn. Simtiti ca intreg Universul va tine partea si face ca toate dorintele voastre a devina realitate.

Va faceti tot felul de planuri cu privire la sarbatori si deja visati cu ochii deschisi la acea perioada. Astrele va sustin in tot ceea ce faceti, iar sistemul vostru imunitare functioneaza excelent, asadar bolile de sezon nu par sa va creeze neplaceri.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana foarte solicitanta pentru nativii Varsator. Nu neaparat prin multitudinea de proiecte, ci mai ales prin multitudinea de vise.

Aveti planuri foarte mari pentru urmatorul an, planuri cu repercursiuni de lunga durata, cu influeta asupra intregii familii, planuri care necesita mult curaj si determinare. Insa voi le aveti pe toate, asadar aveti pe ce va consuma energia.

Citește și:

Este posibil ca la finele acestei saptamani sa va simtiti epuizati. Desi imunitatea poate scadea usor, totusi astrele nu aduc motive de ingrijorare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

O saptamana excelenta din punct de vedere al sanatatii fizice. Organismul vostru prezinta o mare capacitate de regenerare in aceasta perioada si reusiti sa va refaceti depozitele energetice.

In plan psihic insa, o serie de nelinisti va apasa gandurile, nelinisti reale pe care nu le veti mai putea neglija in urmatorul an. Este timpul sa aveti curaj, sa va faceti un plan bine pus la punct si sa luati hotarari cu repercursiuni puternice asupra viitorului pentru cel putin zece ani de aici inainte.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.