Setari Cookie-uri

HOROSCOP 2015: Ce spun astrele despre sanatatea ta

Horoscop 2015: descopera ce vesti iti aduc astrele in acest an.

Horoscop 2015: Zodia Berbec

Anul acesta este propice saatatii in ceea ce ii priveste pe nativii Berbec.

Este un an in care incepeti sa acordati mai multa atentie corpului vostru, va ingrijiti nu doar de silueta, dar si de o alimentatie sanatoasa, de unele probleme de sanatate pe care poate le-ati avut in anul precedent sau pur si simplu va reevaluati starea de sanatate. Inca din 2014 ati inceput sa faceti schimbari in stilul de viata, schimbari pe care le continuati si in acest an.

horoscop 2015 sanatate berbec

Este posibil ca in primavara sau vara sa planuiti o interventie chirugicala – fie este vorba despre o prolema stomatologica sau un implant dentar, fie o problema de sanatate pe care doriti sa o rezolvati. Nu este vorba despre o urgenta, ci despre o problema de sanatate sau poate una privind chirurgia estetica, in tot cazul nu e nimic ingrijorator.

In plan psihic, veti avea un an plin, cu multe schimbari si situatii neprevazute care va suprasolicita, dar va si ajuta sa dobanditi o experienta bogata.

Citește și:

Horoscop 2015: Zodia Taur

horoscop 2015 sanatate taur Anul 2014 v-a oferit adevarate lectii in ceea ce priveste sanatatea. Ati invatat ce va face bine si ce va face rau, iar in 2015 va trebui sa puneti in aplicare ceea ce ati invatat. Sunt necesare schimbari in stilul de viata, dar si in plan psihologic, schimbari ce privesc in special modul in care percepeti relatiile voastre cu ceilalti.

Anul 2015 este un an bun in ceea ce priveste sanatatea, dar si evolutia spirituala. Invatati sa controlati mai bine propriile energii si sa va bucurai mai mult de unele aptitudini pe care le descoperiti in acest an.

Am putea spune ca 2015 este un an al propriei explorari.

Horoscop 2015: Zodia Gemeni

Si pentru nativii Gemeni anul 2015 este unul an invatarii, al lectiilor de viata. Chiar daca si in anul precedent ati primit cateva lectii karmice, “scoala astrala” continua si in 2015.

Citește și:

In privinta sanatatii fizice, invatati in acest an sa va pretuiti mai mult corpul, dar si sanatatea. Veti fi tentati sa impingeti unele limite, insa va atragem atentia sa nu faceti excese de niciun fel. Chiar daca aveti un organism puternic, este posibil ca exagerarile de acum sa aiba urmari neplacute ani mai tarziu. De exemplu, nu incercati diete drastice ori un program de sport prea activ, care va poate uza articulatiile.

O atentie deosebita se recomanda in cazul nativilor care aleg interventii estetice – informati-va bine pentru ca rezultatul actului chirurgical s-ar putea sa nu fie tocmai cel pe care vi-l imaginati.

Horoscop 2015: Zodia Rac

Nativii Rac se afla in plina maturizare emotional-spirituala in anul 2015. Invatati in acest an cum sa gestionati situatiile care va fac rau, cum sa aveti mai multa rabdare si mai ales cum sa aveti mai multa incredere in voi.

Citește și:

horoscop 2015 sanatate rac

Este un an in care reusiti sa intelgeti si mai ales sa acceptati in sinea voastra ca nu ii puteti proteja pe cei dragi asa cum v-ati dori, ca acestia au propriile lor decizii care le pot face bine sau rau, decizii pe care nu intotodeauna le puteti influenta, oricat de mult ati dori. Oferiti mai multa libertate persoanelor dragi si va gasiti echilibrul interior.

In privinta sanatatii fizice, acest an va aduce cateva incercari. Astrele nu arata boli grave, dar este vorba mai mult de bolile emotionale, de acele organe care pot fi afectate de starea interioara, cum ar fi vezica urinara, aparatul genital, ochii, parul, pielea etc.

Horoscop 2015: Zodia Leu

Anul 2015 aduce schimbari si pentru nativii Leu.

Aceste schimbari vizeaza in special felul in care va raportati la realitatea din jurul vostru, de aceea este posibil sa va schimbati radical sistemul de valori. De exemplu daca pana acum cariera ocupa primul plan, este posibil ca in acest an familia sa devina cea mai importanta. Ori poate este vorba despre alte valori. In tot cazul, veti deveni mai atenti la voi si la propriile nevoi.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, dar sistemul endocrin poate fi usor sensibil, mai ales in perioada verii. Poate este cazul sa cereti sfatul unui specialist, iar daca deja aveti un diagnostic in aceasta sfera, este indicat sa nu neglijati sfaturile medicului.

Horoscop 2015: Zodia Fecioara

Anul 2015 va invata, dragi nativi Fecioara, cum sa gasiti echilibul in toate.

Perfectionisti inca din zodie, foarte multe aspecte din viata voastra va pot tulbura sau pur si simplu acest perfectionism va poate intarzia unele proiecte. Acest an va pune la incercare si va forteaza sa renuntati la exigenta acolo unde nu este atat de multa nevoie de aceasta.

horoscop 2015 sanatate balanta

In planul sanatatii fizice, organismul vostru devine mai sensibil in fata stresului. Astrele nu aduc motive de ingrijorare in privinta sanatatii, insa va trebui sa fiti mai atenti in privinta odihnei, mai ales la inceputul anului, dar si la inceputul verii.

Citește și:

Horoscop 2015: Zodia Balanta

Anul 2015 este un an propice sanatatii pentru voi, dragi nativi Balanta. Este un an in care ati ales unele rezolutii cu privire la sanatate, sfaturi pe care v-ati propus sa le urmati cu strictete, caci stiti cat bine va aduc.

Va ingrijiti mai mult de propria persoana, atat ca aspect fizic, cat si ca sanatate si mai ales echilibru interior. Invatati sa va controlati mai bine emotiile, sa ganditi pozitiv chiar si in cele mai neobisnuite situatii si toate aceste aspecte va aduc succes in tot ceea ce faceti, dar si o stare de sanatate mai buna.

In cazul vostru, emotiile si planul psihic au influentat adesea starea de sanatate. Asadar stiti deja ca unele tulburari fizice sunt legate de planul psiho-emotional. Astfel ca, in acest an, invatati sa va controlati energia si sa o manipulati in favoarea voastra.

Astrele nu aduc semne majore de ingriorare cu privire la sanatate, aceastea pot sa apara in functie de harta personala.

Citește și:

Horoscop 2015: Zodia Scorpion

Anul 2015 este si pentru voi, dragi nativi Scorpion, unul al maturizarii. Este un an in care va asumati multe responsabilitati, insa oricat ati fi de suprasolicitati, invatati sa aveti grija si de voi. Veti pune de mult mai multe ori in fata propria persoana decat ati facut-o poate pana acum.

Va ingrijiti asadar si de sanatate, ceva mai mult decat in anii precedenti. Incepand de la lucruri marunte, cum ar fi ingrijirea aspectului pielii, si culminand cu evaluarea snatatii organice. Puteti planui chiar unele interventii, poate unele usoare, cum ar fi cele din sfera stomatologica, poate altele mai cmplexe. In tot cazul sunteti dspusi sa faceti sacrifici pentru sanatatea voastra, planul sanatatii devenind unul prioritar.

Horoscop 2015: Zodia Sagetator

horoscop 2015 sanatate sagetator Anul 2015 este unul cu o incarcatura karmica deosebita. In acest an veti primi multe lectii de viata din partea astrelor, lectii care va vor ajuta sa va gasiti echilibrul si impacarea.

In 2014 ati suferit adevarate furtuni interioare, iar 2015 va ajuta sa descoperiti solutii in privinta unor probleme care va nelinistesc deja.

Sanatatea fizica este buna, insa continuati sa va ingrijiti mai mult, incepand de la piele si culminand cu unele afectiuni. Este cazul sa va acordati mai multa atentie, sa va odihniti mai mult si sa invatati sa nu mai puneti la suflet orice fleac. Sunt favorizate relatiile cu ceilalti.

Horoscop 2015: Zodia Capricorn

Anul 2015 este unul al dezvoltarii pentru nativii Capricorn.

Demarati o multitudine de proiecte, va implicati, insa cu toate acestea abordati un stil de viata sanatos, ale carui reguli le urmati cu strictete. Va place ca totul sa fie organizat, inclusiv planul personal, asadar nu va veti da din fata unei liste de prioritati, pe care sa o respectati intocmai.

Este un an al reusitelor si implinirii personale, un an solicitant, care va aduce insa si multe beneficii. Este posibil ca unele planuri mai vechi, dorinte chiar si din copilarie, sa devina realitate in acest an.

In planul sanatatii fizice, astrele va aduc de asemenea vesti bune. Organismul vostru este puternic si rezistent, iar problemele majore de sanatate par sa va ocoleasca in acest an.

Horoscop 2015: Zodia Varsator

Anul 2015 este unul al maturizarii pentru nativii Varsator.

In acest an invatati sa va depasiti limitele, sa va asumati toate responsabilitatile si veti incerca sa nu depindeti de ceilalti. Veti face mari schimbari in viata voastra, ceea ce va produce un plus de stres, dar totodata si un plus de entuziasm. Veti avea multe reusite, dar si esecuri, iar acest an va aduce poate unul dintre cei mai importanti pasi profesionali.

Fiind un an atat de incarcat, este recomandat sa fiti mult mai orgaizati decat de obicei, sa adoptati o alimentatie sanatoasa, energizanta si sa nu neglijati orele de odihna. Organismul vostru este mai rezistent ca oricand in fata stresului, insa nu ar trebui sa abuzati de aceasta sustinere astrala.

Desi astrele nu aduc motive majore de ingrijorare in privinta sanatatii, este totusi recomandat sa va ingijiti mai mult, sa fiti atenti la alegerile pe care le faceti, dar si la programul de lucru.

Horoscop 2015: Zodia Pesti

Anul 2015 este unul al marilor schimbari si pentru voi, dragi nativi Pesti. Viata va forteaza sa luati decizii radicale, sa renuntati la confortul de care v-ati bucurat pana acum si mai ales sa luati hotarari, sa va decideti asupra unor directii majore in viata.

horoscop 2015 sanatate varsator

Este un an suprasolicitant, un an in care va simtiti ca intr-o partida de sah – fiecare miscare conteaza. Starea de sanatate este buna, insa stresul va sensibilizeaza organismul, mai ales incepand din primavara.

Asadar este posibil ca unele afectiuni sa fie activate de stres. Planul psiho-emotional este destul de tulburat si probabil ca ati simtit valurile tulburi inca din anul 2014.

Spre sfarsitul acestui an lucrurile se mai aranjeaza si va veti simti mai usurati de greutati, mai optimisti si mai increzatori atat in viata, cat si in propria persoana.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.