Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Aeasta saptamana va aduce multe situatii tensionate, dragi nativi Berbec, dar totodata reactiveaza probleme mai vechi care au ramas nerezolvate. Exista riscul de a va iesi din pepeni, de a reactiona agresiv chiar la nervi, de a nu va putea controla pur si simplu starile de nervozitate. Impulsiviatea nu va este straina, insa in aceasta saptamana ati putea abuza de aceasta.

Este recomandat sa cautati modalitati de calmare si autocontrol, pentru a nu genera si mai multe conficte in jurul vostru.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, astrele contureaza aspecte bune, cel mult afectiunile de sezon va pot crea mici probleme.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In plan psihic, va veti simti tot mai bine, desi saptamana incepe cu o serie de dezamagiri. Va hotarati sa va debarasati de acele relatii, colaborari sau persoane care, in opinia voastra, va aduc mai mult rau decat bine.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, sistemul vostru imunitar este destul de puternic, iar astrele nu prevad afectiuni grave.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana buna pentru evolutia spirituala. Gasiti tot soiul de informatii sau activitati care va hranesc sufletul si credintele.

Se recomanda o atentie deosebita in ceea ce priveste comunicarea cu ceilalti – incercati sa nu lasati loc de interpretare.

In plan fizic, starea de sanatate este buna, cel mult bolile de sezon va pot tulbura usor starea de bine.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Starea de sanatate este relativ buna, insa se vor ivi in aceasta saptamana situatii deosebit de stresante pentru voi, dragi nativi Rac. De aceea trebuie sa incercati sa va detasati de problemele cotidiene, infirerent de importanta acestora, caci de nu, riscati sa va imbolnaviti si chiar asta va mai lipseste.

Citește și:

Organismul vostru este sensibil la stres, de aceea ar trebui sa cautati metode de relaxare si detasare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Si pentru voi, dragi nativi Leu, aceasta saptamana aduce motive de stres. Din fericire aveti un bun management al stresului si nu il veti lasa sa va afecteze starea de sanatate.

Cel mult, puteti suferi de insomnii. In ceea ce priveste bolile de sezon, acestea nu va vor da prea mari batai de cap. Daca totusi se intampla sa va pricopsiti cu o raceala, incercati tratamente naturiste.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

In plan psihic sunteti afectati de cateva din relatiile voastre si sunteti decisi sa luati taurul de coarne.

Va trebui totodata sa vegheati mai atent si asupra starii de sanatate, caci sistemul vostru imunitar este usor scazut, iar bolile de sezon va pot da tarcoale, in aceeasi masura in care afectiunile mai vechi se pot acutiza. Daca urmati un tratament, este indicat sa nu va abateti de la prescriptiile medicului.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Este o saptamana benefica pentru nativii Balanta. Astrele va incununeaza cu mult, mult noroc in tot ceea ce faceti, iar succesul nu intarzie sa apara. Noi usi vi se deschid, sunteti mai optimisti ca oricand si foarte determinati.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti foarte bine si nimic nu va sperie. Este posibil ca bolile de sezon sa va dea usoare batai de cap, insa nici nu le veti lua in seama.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

In aceasta saptamana veti fi capriciosi, ceea ce va consuma destul de multa energie. Apoi si astrele va aduc o avalansa de evenimente si responsabilitati pe care nu le puteti amana, prin urmare este posibil ca la finalul acestei saptamani sa va simtiti epuizati.

Incercati o dieta energizanta si sanatoasa care sa va tina sus atat bateriile, cat si imunitatea.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

In plan psihic sunteti destul de zdruncinati, pe de o pare de griji, pe de alta parte de entuziasm.

Ati demarat unele proiecte sau relatii care va fac sa visati cu ochii deschisi, insa totodata va vor secatui de energie, indiferent cat de bine va simtiti. Pe de alta parte, o serie de griji mai vechi va dau acum tarcoale si sunteti dispusi sa luati unele masuri radicale. Va recomandam sa aveti o agenda, caci s-ar putea fie sa uitati, fie sa incurcati responsabilitati.

In planul sanatatii fizice, astrele va sustin, iar sistemul imunitar functioneaza maximal.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

In plan psihic sunt avantajati toti Capricornii care lucreaza in creatie, care isi pun imaginatia la treaba sau au de gand sa dea nastere unor opere de arta. Cu alte cuvinte, planul emotional si imaginatia sunt sustinute intens de astre in aceasta saptamana.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, se recomanda o atentie sporita in fata accidentelor. Nici imunitatea nu este strasnica, de aceea bolile de sezon va pot crea mici probleme.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana foarte solicitanta si plina de evenimente pentru nativii Varsator. Pe de o parte sunteti sustinuti astral, pe de alta parte vi se pun piedici. Asadar veti fi destul de tulburati din punct de vedere psihic, insa veti avea taria sa infruntati toate problemele.

In plan fizic, starea de sanatate este din ce in ce mai buna si nu ar trebui sa aveti motive de ingrijorare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Nativii Pesti traverseaza o saptamana stresanta. Se tot aduna pe umerii vostri responsabilitati atat recente, cat si vechi poate de ani de zile. Tuturor trebuie sa le faceti fata si veti incerca sa luati cele mai drepte decizii, chiar daca nu toate va sunt pe plac.

Citește și:

Starea de sanatate se afla pe o panta ascendenta, insa este posibil sa suferiti de tulburari ale somnului.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.