Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Alege sa te bucuri de 5 zile fara griji

Alegerile pe care le faci te construiesc si, mai tarziu, te definesc ca om. Chiar si cele mai mici si mai neinsemnate decizii pe care le iei devin importante atunci cand privesti in urma, in special cand e vorba de sanatatea si confortul tau fizic si mental. Si, atunci, e deosebit de important sa fii bine si corect informata pentru a face alegerile constient si responsabil. Pentru tine, Always pune la dispozitie brosura "5 Zile Fara Griji", un ansamblu de activitati si experiente care sa iti incurajeze starea de sanatate, frumusetea si buna dispozitie in zilele delicate. De la nutritie, la dezvoltare personala, de la igiena intima la ingrijirea pielii, Always a cautat cele mai potrivite recomandari si cele mai eficiente strategii pentru ca tu sa te simti cu adevarat bine in zilele delicate.

Oana Cuzino: „Am incercat, alaturi de specialisti si experti Always, sa te informam cat mai corect si mai complet cu privire la sanatatea si feminitatea ta, sa te ajutam sa te pui in valoare in fiecare zi. Suntem norocoase sa putem avea la dispozitie mijloace eficiente de protectie de la Always, create special pentru ca noi, femeile, sa ne bucuram de tot confortul si siguranta. ”

„Zilele delicate nu trebuie sa fie o problema pentru tine.”, spune medicul ginecolog Dana Paraschiv. „Daca respecti cateva reguli de igiena, iti mentii un ritm activ si ai o dieta echilibrata, nu te vei simti nicicum diferit in aceste zile. E important sa alegi si un absorbant potrivit fluxului tau menstrual. Daca alegi sa folosesti Always Ultra, poti fi sigura ca vei fi protejata impotriva incidentelor neplacute si ca nu va fi nevoie sa pui vata peste absorbant. Pentru ca Always Ultra, folosit singur, fara vata deasupra, iti ofera o protectie de pana la 5 ori mai buna.” Trebuie sa stii ca absorbantul Always este construit astfel incat sa functioneze singur. Este demonstrat stiintific faptul ca, punand vata peste absorbant acoperi centrul acestuia, impiedicand fluidul sa patrunda in zona absorbanta, acolo unde lichidul se tranforma in gel. Dana Paraschiv ne mai spune ca „absorbantele mentin sangele in interior si reduc astfel contactul prelungit cu pielea si riscul de aparitie a iritatiilor sau chiar a complicatiilor infectioase ale tractului reproductiv.”

Caseta de text:

Stiai ca, in zilele delicate, este recomandat sa eviti tratamentele cosmetice agresive, cum ar fi epilatul cu ceara, microdermabraziunea, pensatul, tratamentele cu laser, tratamentele faciale, pentru ca vei simti mai multa durere decat de obicei, iar pielea ta ar putea avea reactii nedorite?
Afla care sunt strategiile optime de ingrijire a pielii in zilele delicate, rasfoind brosura Always „5 Zile Fara Griji”, disponibila pe pagina de Facebook NoiFetele!


Kudika
20 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.