Setari Cookie-uri

Cum atragi sanatatea in Anul Caprei de lemn?

Cea mai importanta si cea mai lunga sarbatoare din China, Anul Nou Chinezesc, a inceput anul acesta pe 19 februarie 2015 si se termina pe 7 februarie 2016, fiind anul Caprei (Oii) de lemn. Capra sau Oaia reprezinta o energie Yin, un simbol al armoniei si al linistii, care va trebui sa fie si starea de spirit fundamentala in acest an.

Comunicat de presa

Pentru a fi capabili de fapte mari si a avea succes in noul an chinezesc trebuie sa fiti puternici fizic si emotional. De aceea, Ropharma va propune sa va sporiti imunitatea cu Activit Imuno Forte si sa atrageti prosperitate si noroc cu 3 statuete recunoscute in cultura chinezeasca ca adevarati magneti pentru energiile pozitive: broasca Chan Chu pentru noroc la bani, Moneda I-Ching pentru bogatie si Calul Tang pentu a fi protejati permanent, chiar si atunci cand nu esti acasa sau la birou. Astfel, niciun capitol al vietii tale nu va fi neglijat, iar bucuriile nu vor intarzia sa apara.

Foto interior si prima pagina: anul caprei de lemn, Shutterstock

Pentru a va bucura de protectie atat din exterior, cat si din interior si mai ales pentru a avea un start bun la inceput de an chinezesc din punct de vedere al sanatatii, Ropharma va recomanda un supliment alimentar natural care stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului: Activit Imuno Forte. Lactoferina, vitamina C si imunoglobulinele G naturale din colostru pe care le contine imbunatatesc starea de bine a organismului, blocheaza si neutralizeaza actiunea radicalilor liberi, au rol antiviral si antibacterian, fiind util in orice anotimp pentru toti membri familiei.

Citește și:

Cum folosesti simbolurile Feng Shui in favoarea ta?

Broasca Banilor (Chan Chu) denumita si Broasca Norocoasa este versiunea divina a broastei, prin faptul ca are trei picioare. Este considerata cea mai importanta emblema a prosperitatii, a bogatiei si a norocului extraordinar la bani in practica Feng Shui. Aceasta broasca legendara a banilor a devenit creatura divina care ne protejeaza contra necazurilor, bolilor si ne promite inmultirea averii.

In anul Caprei de lemn 2015-2016, asaza broasca Chan Chu pe o masa joasa sau un raft deoarece pusa pe jos denota lipsa de respect si nu mai poarta noroc. Pentru a atrage belsug, niciodata sa nu pui broasca banilor in bucatarie, baie sau dormitor.

Broasca banilor poate sta cu fata spre intrarea principala, dar nu trebuie sa stea cu fata direct spre usa. Cel mai bine este sa o pozitionezi pe diagonala cu usa. De asemenea, poti pune doua broaste catre intrarea principala: una cu fata spre exterior pentru a atrage bani si oportunitati financiare, iar cea de-a doua cu fata spre interior pentru a impiedica bunastarea si belsugul sa paraseasca casa ta.

Citește și:

Locatiile potrivite pentru broasca banilor sunt living-ul, biroul sau gradina, langa casa de marcat, daca detii un magazin, pe birou si langa computer, daca il folosesti cu scopul de a castiga bani.

Culoarea rosie activeaza broasca banilor si atrage energie pozitiva in favoarea ta. Daca broasca ta are ochii rosii inseamna ca este deja activata. In caz contrar, o poti aseza pe o bucata de material sau o hartie de culoare rosie, ori poti lega o funda rosie in jurul sau.

Monedele I-Ching – sunt dintotdeauna un remediu feng shui foarte eficient pentru noroc, prosperitate, bogatie si protectie (inclusiv de boala). Descrise ca fiind “patrate pe dinauntru si rotunde pe dinafara”, patratul din centru reprezinta chi-ul pamantului, iar cercul semnifica energia cerului. Forma lor speciala imbina cele doua elemente ce simbolizeaza puternica uniune a cerului cu pamantul, triada cosmica norocoasa “Cer-Om-Pamant”. Cele doua fete ale monedelor reprezinta principiile yin si yang. Acestea trebuie insirate pe un snur rosu pentru a le incarca de energie si purtate la incheietura mainii stangi pentru a beneficia de protectie si a atrage energia pozitiva.

Citește și:

Pentru a atrage norocul la munca si a-ti mari castigurile, amplaseaza moneda I-Ching in partea de sud – est a biroului, a camerei sau a incaperii in care iti desfasori activitatea (poate fi agatata pe un perete, deasupra unei mese sau pentru a capata un efect sporit dedesubtul unei plante), cu partea yang indreptata in sus.

Calul Tang – este un simbol al bunastarii, al curajului, al puterii si statutului social, deoarece numai regii, militarii si cei instariti aveau voie sa ii calareasca, iar astazi sunt folositi in atragerea norocului. In Feng Shui, calul este asociat cu viteza, puterea, perseverenta si nobletea. Pentru afaceri sigure si de succes, dar si pentru a fi protejati in permanenta (cand nu sunteti acasa sau la birou) purtati acest cal ca breloc pentru chei.

Urmariti si www.ropharma-healthcare.ro sau https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ropentru a fi la curent cu noutatile Ropharma.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.