Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Este o saptamana foarte buna pentru nativii Berbec, acestia fiind favorizati astral.

Sunt favorizate relatiile, comunicara cu cei din jur, creativitatea, dar si noile proiecte. In plan psihic, nativii Berbec gasesc energia si motivatia de a mentine proiectele, dar si de a demara altele noi, de a duce la bun sfarsit responsabilitatile.

In plan fizic, astrele va sustin sanatatea. Organismul vostru prezinta de asemenea o capacitate accelerata de refacere, asadar este indicat sa urmati terapii daca va stiti cu vreo afectiune.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Este o saptamana controversata pentru voi, dragi nativi Taur. Desi evenimente importante nu se petrec, totusi voi va simtiti in permanenta tulburati. Sunteti irascibili, aveti ganduri negative si nejustificate fata de cei din jur, credeti ca nu va stimeaza suficient sau ca va vorbesc pe la spate. Toate aceste scenarii au loc doar in mintea voastra si este posibil ca ceilalti sa va evite tocmai din dorinta de a ocoli un conflict. Este recomandat sa nu dati frau liber impulsivitatii si mai ales gurii, sa va pastrati calmul indiferent de situatie.

Citește și:

In plan fizic, este posibil sa aveti dureri de cap, dureri de ochi si tulburari de vedere, dureri de spate sau insomnii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni sunt de asemenea favorizati astral, mai ales in plan psihic.

Va simtiti motivati, plini de energie, optimisti si comunicati excelent cu cei din jur. De asemenea sunt favorizati nativii care isi desfasoara activitatea in domeniile creatiei si comunicarii.

In plan fizic, starea de sanatate este buna, desi exista loc si de mai bine. Nu apar elemente deosebite fata de saptamana precedenta. Este indicat sa adoptati un stil de viata mai sanatos, care sa va stimuleze imunitatea.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Este o saptamana controversata pentru voi, dragi nativi Rac. Harta astrala este destul de complicata si mai degraba se vor contura aspecte in functie de harta astrologica personala.

Citește și:

In tot cazul, este o saptamana a incercarilor. Va trebui sa faceti fata unor dificultati, obstacole sau situatii noi, ceea ce va secatuieste de energie. De aceea este posibil ca la finalul saptamanii sa va simtiti obositi.

Incercati sa faceti mai mult sport, se pare ca in aceasta perioada miscarea este un bun aliat al sanatatii si mai ales al siluetei.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu se bucura de o saptamana frumoasa, in care sunt rasfatati astral. Primesc energie, pofta de viata, optimism si devin motivati in tot ceea ce fac.

Starea de sanatate este buna, au o imunitate crescuta si o mare capacitate de refacere. Este indicat sa faceti sport, masaj si sa urmati terapii alternative in aceasta perioada, caci vor da rezultate.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

In aceasta saptamana sunt in mod special vizate emotiile, dragi nativi Fecioara. Planul sentimental de asemenea capata o conotatie dominanta in vita voastra, devenind astfel una din prioritatile momentului.

Citește și:

In plan fizic, starea de sanatate este buna, insa ar trebui sa gasiti mai mult timp pentru odihna si sa incercati tehnici antistres. Sunteti sensibili in fata stresului, acesta fiind un real dusman al sanatatii pentru voi. Incercati sa mai uitati de griji si sa va concentrati si pe lucrurile care va fac placere.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Este o saptamana buna in privinta sanatatii. Daca ultima saptamana v-a pus poate pe gnduri cu unele simptome, in aceasta satamana sunteti decisi sa luati atitudine, sa mergeti la medic, sa va tratati. Chiar daca nu va faceti bine peste noapte, sunteti totusi decisi sa luati atitudine.

In plan psihic treceti printr-o serie de tensiuni, conflicte sau stari de nervozitate care par sa nu se mai termine. Este cazul sa incercati sa va mai detasati de grijile cotidiene si sa va pese mai putin.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

In aceasta saptamana sunteti dinamici, aveti energie sa demarati noi proiecte, va impuneti punctele de vedere si comunicati excelent cu cei din jur.

In ceea ce priveste saatatea fizica, nu ar strica sa faceti mici modificari in stilul de viata, in dieta, dar mai ales in programul de miscare. Ar trebui poate sa faceti mai mult sport ori sa incercati si alte tipuri de miscare, caci organismul vostru are neoie de intretinere.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana favorabila sanatatii, atat in plan fizic, cat si psihic. Creati noi relatii, cunoasteti oameni noi care va schimba perspectiele, in compania carora va simtiti bine.

Nici in plan fizic nu va este foarte rau, va ingrijiti cu pasi marunti de sanatatea voastra, de dieta, de aspectul fizic, ceea ce este laudabil.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Se anunta o perioada plina de evenimente pentru voi, dragi nativi Capricorn. Asadar este posibil sa va simtiti ca intr-un carusel, prinsi intr-o atmosfera energica, dinamica, care va mobilizeaza si pe voi si va motiveaza. Este o saptamana plina de realizari.

In plan fizic, starea de sanatate este buna, astrele va favorizeaza, iar imunitatea este crescuta. Harta astrala nu aduce motive majore de ingrijorare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana propice Varsatorilor, care au succes in plan social, dar si in cariera, mai ales daca lucreaza intr-un domeniu al creatiei. Pot sustine cu usurinta examene si fac buna impresie, de aceea sunt faorizate relatiile, noile contacte.

In plan fizic, starea de sanatate este tot mai buna, insa mai sunt cateva lucruri de rezolvat. Poate ar trebui sa mergeti la stomatolog, poate la alt medic ori sa finalizati un tratament. In tot cazul, sanatatea ramane unul din planurile principale de viata.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Nativii Pesti sunt pusi in fata unor situatii, iar de ei depind deciziile. Poate este vorba de viata personala ori sociala, de cariera, in tot cazul va vedeti siliti sa luati o decizie pe care poate pana acum ati amanat-o.

In plan fizic, starea de sanatate este buna. Deveniti tot mai increzatori in voi si sunteti mai atenti la imaginea voastra. Poate va tineti de un program de miscare, poate faceti unele schimbari in stilul de viata – orice decizie este binevenita pentru sanatate.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.