Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Este o saptamana plina pentru nativii Berbec, solicitanta, epuizanta chiar. Este indicat sa aveti o alimentatie energizanta, sa consumati suficiene lichide si sa incercati sa va organizati bine timpul, astfel incat sa va ramana suficiente ore de odihna.

Starea de sanatate este buna, dar imunitatea scade usor pe fondul oboselii. Daca urmati un tratament, nu va abateti de la recomandarile medicului.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Este o saptamana in care sanatatea este vizata. Multe zone din corp sunt sensibilizate, in special cele care au mai avut de suferit pana acum. Asadar poate fi vorba poate de o boala sau disfunctie mai veche care se acutizeaza acum. Urmati recomandarile medicului, daca acestea exista.

Sunt sugerate si terapiile alternative, tratamentele naturiste si masajul, acestea avand efecte intense asupra sanatatii.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

In aceasta saptamana starea generala de sanatate este buna, astrele nu aduc incidente majore in acest plan.

In ceea ce priveste planul psiho-emotinal, acesta este intens vizat astral; treceti prin momente tensionate, dar si de bucurie, unele griji va pot acapara gandurile. Este cazul sa va mai detasati de probleme, in special de cele pe care nu le puteti rezolva acum sau a caror depasire nu depinde de voi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Harta astrala este complicata. Sanatatea difera de la nativ la nativ, influentele fiind date mai mult de harta personala decat de harta astrologica generala a zodiei.

In tot cazul, se pare ca unele boli mai vechi pot reveni acum sau pot avea un puseu de acutizare. Aveti tendinta de a va culca pe-o ureche cand vine vorba de tratamentele indicate de medic, ceea ce nu va aduce chiar urmari bune. Este indicat sa va nu abateti de la tratamente, ba chiar sa incercati si terapii naturiste. Adoptati o dieta sanatoasa si nu uitati sa faceti miscare.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Este o saptamana plina de ganduri, de planuri pentru nativii Leu, dar si o perioada incununata cu noroc.

In plan psihic sunteti agitati, primiti tot felul de vesti, unele chiar foarte bune, aveti idei de invidiat si o buna capacitate de comunicare.

In privinta sanatatii fizice, astrele nu contureaza aspecte majore, insa desigur, un stil de viata sanatos va ajuta sa va mentineti in forma.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Aceasta saptamana este de bun augur in privinta sanatatii pentru voi, dragi nativi Fecioara.

Va bucurati de un organism puternic si un sistem imunitar care functioneaz eficient si tine bolile departe.

In plan psihic, va macina tot felul de griji, insa aveti toate resursele pentru a le face fata si de asemenea dispuneti de un bun management al stresului. Este indicat sa nu va neglijati stilul de viata: mancati regulat si sanatos si incercati, pe cat posibil, sa faceti loc miscarii in viata voastra.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

In ceea ce priveste sanatatea, nativii Balanta se afla pe o panta ascendenta. Va interesati tot mai mult pentru imbunatatirea propriei vieti, luati masuri pentru a va simti mai bine, cautati sa mancati sanatos, poate chiar sa faceti mai multa miscare.

Organismul vostru este puternic si rezistent in fata stresului, iar sistemul imunitar functioneaza excelent. In tot cazul, este posibil sa ajungeti la medic pentru a efectua analize generale.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Din pacate starea de sanatate a nativlor Scorpion este sensibilizata astral.

Sunt vizate organele de la nivelul capului, auzul, vazul. De asemenea nativii care sufera de afectiuni cronice, precum hipertensiune arteriala sau alte tulburari cardiovasculare, afectiuni renale, nervoase, hepatice, articulare si asa mai departe – pot suferi acutizari ale bolii in aceasta perioada. De aceea este indicat sa urmati cu strictete indicatiile medicului si sa nu faceti excese de niciun fel.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana plina de evenimente si mai ales de schimbari.

Este posibil ca aspecte majore din viata voastra sa se schimbe in aceasta perioada, sa apara noi situatii fara precedent care va cer noi reactii, atat pe timp scurt, cat si pe timp lung. Noi ganduri si noi griji se nasc in aceasta perioada si este cazul sa va urmati intuitia in ceea ce priveste unele decizii poate radicale, dar benefice pentru voi.

Sanatatea fizica este excelenta, aveti energie si imunitate puternica, iar bolile stau departe de voi.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o perioada care nu difera cu mult fata de saptamana precedenta, insa unele aspecte de viata sunt resimtite mai acut de catre nativii Capricorn. In special in plan psihic stresul pe de o parte, dar si ideile extraordinare pe de alta parte par sa defineasca aceasta saptamana. Capricornii traiesc la extreme am putea spune, iar acest aspect astral se transpune si in planul emotional. Asadar si sentimentele sunt intense, uneori chiar epuizante si n-ar fi de mirare daca v-ati trezi visand cu ochii deschisi.

Citește și:

Starea de sanatate fizica este buna, astrele nu aduc semne de ingrijorare in acest plan.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana buna pentru nativii Varsator. Organismul vostru este puternic, rezistent in fata bolilor, cu o capacitate impresionanta de refacere, de regenerare.

In plan psihic, sunteti creativi si comunicati excelent cu cei din jur, reusiti sa faceti fata cu usurinta stresului si multe schimbari au lor, schimbari care va determina sa faceti noi planuri si sa luati noi decizii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Nativii Pesti sunt favoritii astrali ai saptamanii. Sunt sustinuti in tot ceea ce fac, planurile lor se transforma in realitate, au noroc si spirit creativ.

Starea de sanatate este foarte buna, au un organism puternic si rezistent in fata stresului. Este posibil chiar ca nativii sa faca imbunatatii in stilul de viata, ceea ce ar aduce si mai multe beneficii in privinta sanatatii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.