Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Este o saptamana foarte agitata pentru voi, dragi nativi Berbec. Multe situatii noi care cer rezolvare rapida va suprasolicita, va epuizeaza energetic si nervos.

Este indicat sa incercati sa va pastrati cumpatul in situatii critice si sa fiti foarte atenti la ce va iese pe gura. Cuvintele nepotrivite pot atrage tensiuni pe care nu le doriti.

In plan fizic starea de sanatate este buna, dar se atrage atentia nativilor care sufera de probleme ale coloanei vertebrale sau au colesterolul crescut. O dieta adecvata sau vizita la un kinetoterapeut va poate aduce un plus de sanatate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Nativii Taur traiesc o perioada frumoasa, plina de evenimente placute si momente frumoase. Mai exista tensiuni pe ici-colo, insa nimic semnificativ.

In plan fizic, organismul vostru se afla intr-o perioada de “trezire” de aceea trebuie sa fiti atenti sa ii oferiti ce ii trebuie si mai ales cat ii trebuie. Aveti tendinta de a exagera in orice, in dieta, in somn, chiar si in sport. Cum niciun exces nu este bun, trebuie sa va ponderati.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana obositare si trebuie sa va alegeti cu grija inclusiv activitatile din mica vacanta de 1 Mai. Este indicat sa va menajati mai mult odihna, sa fiti mai atenti cu voi si sa incercati sa va mai detasati de griji si responsabilitati.

In planul sanatatii fizice, desi nu apar probleme grave, exista totusi mici motive sa va prezentati la medic. Fie doriti un control de rutina, fie vreti sa vedeti cum au evoluat unele probleme de sanatate mai vechi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Multe ati avut de indurat in ultima vreme. Desi poate nu va simtiti inca in cea mai buna forma, totusi incepeti sa va reveniti, sa va recapatati echilibrul inteior, sa va refaceti resursele.

Strea de sanatate este buna si va fi din ce in ce mai buna. Respectati un stil de viata sanatos si curand va veti bucura de rezultate.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

ESste o saptamana a ideilor si a relatiilor. Cunoasteti oamei noi si gasiti acum solutii pe care le cautati poate de anul trecut. Asadar in plan psihic este o saptamana excelenta pentru voi, dragi nativi Leu.

In plan fizic, ar trebui sa fiti mai atenti cu dieta, dar si cu o serie de simptome mai vechi pe care le-ati neglijat. Chiar daca prea putini dintre voi veti avea timp sa faceti o vizita medicului in aceasta saptamana, totusi cateva schimbari bune in stilul de viata va poate aduce reale ameliorari.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Este o saptamana frumoasa si plina de intamplari pentru voi. Unele dintre acestea sunt pe placul vostru, altele nu, insa important este ca traiti din plin si va bucurati de viata.

Starea de sanatate este foarte buna, organismul vostru este rezistent in fata stresului, iar bolile par sa va ocoleasca.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Aceasta saptamana va aduce unele situatii care va zdruncina echilibrul interior, in special balanta emotiilor. Va faceti tot felul de ganduri cu privire la propria persoana si la propriul comportament si este posibil sa descoperiti unele adevaruri despre voi care, indiferent daca va sunt pe plac sau nu, va bucura ca le stiti caci devin un semn al evolutiei voastre.

Starea de sanatate este buna, insa ar trebui sa treceti pragul medicului daca nu ati mai facut de multa vreme investigatiile de rutina. Poate nu ajungeti chiar in aceasta saptamana la doctor, dar puteti face o programare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Saptamana este plina de evenimente frumoase care va bucura, va incanta, va aduc un plus de voie buna.

Sanatatea fizica este foarte buna, organismul vostru se afla intr-o perioada de refacere intensa, de regenerare, de reechilibrare energetica.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Aceasta saptamana va poate aduce noi griji, insa totodata va aduce si stuatii care va ajuta sa va redescoperiti. Desi in continuare grijile nu va dau pace, totusi cumva reusiti sa va mai detasati si sa va bucurati de viata.

In planul sanatatii fizice, va simtiti destul de bine, organismul vostru este mai puternic decat de obicei, iar sanatatea de afla pe o panta ascendenta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Aceasta saptamana va agita in plan emotional si nervos, caci o serie de situatii va pun la incercare rabdarea si toleranta. Aveti grija sa nu intrati in conflict cu unele persoane dragi.

In planul sanatatii fizice va simtiti excelent. Sunteti motivati sa mancati sanatos, sa faceti sport, sa beti suficienta apa si cu cat aveti un stil de viata mai echilibrat, cu atat va simtiti mai plini de energie.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana usor tensionata pentru nativii Varsator. Multe griji nu va dau pace, insa optimismul vostru caracteristic va ajuta sa va mentineti tonusul si ritmul de munca. Va onorati responsabilitatile si deveniti mai radicali. Incepti sa faceti cumva un soi de curatenie in activitatile voastre, astfel incat sa va ramana mai mult timp pentru voi.

Sanatatea fizica este bun, dar aveti nevoie de mai multa odihna si poate de mai mult timp pe care sa il petreceti alaturi de cei dragi. Profitati de vremea buna de la finalul saptamanii pentru a va rasfata si a petrece momente frumoase.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Pentru voi este o saptamana favorabila, cu mici castiguri si beneficii astrale care va claseaza cumva in fata celorlalte zodii si va fac favoritii astrali ai acestei perioade.

Citește și:

Profitati de aspectele benefice ale acestei saptamani si incercati sa va onorati toate responsabilitatile pentru a va bucura curand de mai multe avantaje.

Sanatatea fizica este foarte buna, insa va simtiti suprasolicitati si fortati de soarta sa urmati un alt ritm al vietii, ritm cu care nu sunteti obisnuiti.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.