Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Este o saptamana frumoasa pentru nativii Berbec.

Astrele va aduc optimism, forta de munca si va ascut capacitatile de comunicare. Multe parteneriate pot fi facute in aceasta saptamana si multe responsabilitati vor fi onorate.

Daca in planul sanatatii fizice stati excelent, ei bine si fizic va simtiti la fel de bine. Organismul vostru rezista cu usurinta in fata stresului, iar imunitatea este crescuta.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Este o saptamana de bun augur pentru nativii Taur, cel putin in plan psihic. Va simtiti motivati in tot ceea ce faceti, aveti putere de munca si noi relatii reusiti sa creati in aceasta perioada.

In plan fizic, simtiti nevoia sa va imbunatatiti dieta si imaginea, asadar veti lua masuri in ceea ce priveste stilul de viata. Poate veti face si mai mult sport, poate chiar va hotarati sa urmati unele terapii care va fac mult bine. Asadar sanatatea se afla pe o panta ascendenta.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gmeni

Este o saptamana foarte buna in special pentru planul emotional. Traiti clipe frumoase alaturi de cei dragi sau reusiti sa gasiti marea iubire. In tot cazul, planul emotional primeste intense vibratii astrale.

Sanatatea fizica este de asemenea buna, insa exista loc si de mai bine. Poate ar trebui sa incepeti a investiga probleme de sanatate mai vechi sau simptome neglijate de multa vreme.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

In aceasta saptamana veti simti tot mai mult nevoia de a face ceva bun pentru voi, pentru imaginea si sanatatea voastra, poate chiar si pentru camin si viata de familie. Este posibil sa incepeti un program de sport, o dieta sanatoasa, un plan de tratament. Orice ati incepe, va aduce un plus de sanatate cel putin.

Cei dragi va sustin alegerile si veti primi de la acestia sprijinul de care aveti nevie.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Aceasta saptamana se anunta plina de evenimente pentru voi, dragi nativi Leu. O avalansa de intamplari neprevazute se anunta, asadar veti fi pusi in fata unor situatii pe care trebuie sa le rezolvati repede si bine.

Nu este de mirare daca spre finalul saptamanii va veti simti obositi, insa rezultatele din urma merita efortul facut.

In planul sanatatii fizice, poate este cazul sa faceti unele investigatii de rutina pentru afectiuni mai vechi, in scop de monitorizare. Astrele aduc un risc de acutizare a problemelor de sanatate neglijate, de aceea vizita la medic va poate ajuta sa evitati o complicatie.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.