Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Afla ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Este o saptamana care, in plan psihic, va aduce o serie de nelinisti, de temeri mai mult sau mai putin motivate. Sunteti agitati, mai emotivi decat de obicei si veti avea tendinta de a face din tantar armasar. Incercati sa nu luati in graba decizii importante si cereti sfatul celor din jur, opiniile lor s-ar putea sa va surprinda.

In planul sanatatii fizice, organismul vostru este usor slabit, suprasolicitarea si stresul lasa o amprenta fizica. Sunt sensibilizate organe precum ficatul, sinusurile, vezica urinara, uterul, prostata, tiroida si glandele suprarenale. Daca aveti afectiuni care vizeaza aceste organe, este indicat sa nu neglijati sfaturile medicului.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Este o saptamana frumoasa pentru voi, dragi nativi Taur. Sunteti optimisti, plini de energie si idei noi, interactionati cu oameni care va plac si va stimuleaza creativ si intelectual.

Citește și:

In planul sanatatii fizice va simtiti foarte bine, desi uneori veti dori sa lucrati mai mult la imaginea voastra. Veti face poate mai mult sport ori veti adopta o dieta mai sanatoasa. Orice alegere care priveste imbunatatirea stilului de viata este un plus real pentru sanatate.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gmeni

Este o saptamana plina de evenimente si situatii schimbatoare, astfel ca spre week-end s-ar putea sa va simtiti epuizati. In planul carierei s-ar putea sa fiti nevoiti sa sustineti unele probe sau examene, asadar saptamana va suprasolicita din plin.

O alta zona intens vizata astral in aceasta saptamana este sfera emotionala. Va veti simti nesiguri si o avalansa de emotii contradictorii va incerca in perioada descrisa.

Cel mai bine este reprezentata astral sanatatea fizica, unde astrele nu aduc semne de ingrijorare majora.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Aceasta saptamana nu aduce schimbari majore in viata nativilor Rac, insa in planul sanatatii raman unele ingrijorari. Poate este voba de simptome mai vechi care reapar si va supara, poate ceva nu ati lamurit la doctor si grijile nu va dau pace. In tot cazul, exista un disconfort, chiar daca acesta este minor, care va ridica semne de intrebare asupra sanatatii voastre.

In plan psihic va simtiti destul de bine, lucrati cu spor, rezistati cu usurinta in fata stresului si comunicati excelent cu cei din jur.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Este o perioada in care va preocupa mai mult starea de sanatate, dar si imaginea voastra. Veti dori sa aratati mai bine, sa va cumparati lucruri care va pun in valoare corpul, sa incepeti o dieta mai sanatoasa si chiar sa faceti mai multa miscare. Rezultatele incep sa apara curand, chiar daca nu sunt neaparat vizibile, totusi voi va veti simti mult mai bine si veti fi mai energici.

Citește și:

Daca hotarati sa practicati sporturi extreme, se recomanda prudenta, pentru ca exista un risc de accidentare.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

Este o saptamana in care va napadeste dorul de vacanta, de distractie, de mare. Cheful de munca nu este prea mare, insa aveti o buna capacitate creativa, asadar vor fi favorizati cei care lucreaza in domenii ale creatiei.

In plan fizic, starea de sanatate este oscilanta. Mici tulburari, deloc grave, va pot perturba buna dispozitie. Pot sa apara dureri de cap, stari de epuizare, greata sau voma.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

Este o saptamana plina de agitatie pentru voi, dragi nativi Balanta. Doriti sa faceti o multime de lucruri, ati pus la cale multe proiecte si in felul acesta timpul vostru liber se scurteaza de la o zi la alta. Asadar in plan psihic putem spune ca sunteti suprasolicitati, plini de energie, creativi si comunicativi.

Citește și:

In plan fizic va simtiti excelent, organismul vostru este rezistent in fata bolilor si prezinta o intensa putere de regenerare. Va prind bine in aceasta perioada terapiile corporale si spirituale, asadar nu ar fi rau sa incercati un astfel de program.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.