Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Afla ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Aceasta saptamana este una frumoasa pentru voi, dragi nativi Berbec. In plan psihic va simtiti excelent, o serie de proiecte mai vechi prind contur, apar multe oportunitati si chiar vi se implinesc dorinte.

In plan fizic de asemenea va simtiti excelent, sunteti atenti la dieta, la programul de miscare si deja sanatatea a inceput sa devina o prioritate in viata voastra. Nu ar strica sa incepeti si unele terapii alternative.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Astrele va aduc dor de vacanta, de mare, de distractie si hobby-urile va ocupa timpul liber. Sunteti veseli si plini de energie, optimisti si creativi.

In plan fizic va simtiti tot mai bine, poate chiar unii dintre voi isi propun o cura de detoxifiere sau o dieta de vara cu alimente sanatoase. Programul de miscare nu va fi neglijat in aceasta perioada, asadar aveti toate motivele sa va simtiti bine. Astrele va atrag atentia asupra accidentelor.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Astrele va pregatesc o saptamana incarcata cu activitati, responsabilitati, insa va trebui sa va mentineti calmul daca nu doriti sa va certati cu cei din jur. Se pot produce rupturi majore, de aceea este indicat sa nu reactionati impulsiv.

In planul sanatatii fizice, este posibil sa fi neglijat unele aspecte, simptome sau pur si simplu sa fi intarziat sa mergeti la medic. Este indicat sa incepeti sa va organizati si sa introduceti in programul vostru si cateva vizite catre specialisti in diverse domenii medicale.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Sanatatea este bine aspectata in aceasta saptamana pentru voi, dragi nativi Rac. Faceti eforturi sa va schimbati stilul de viata intr-unul mai sanatos, sunteti mai atenti la alimentele pe care le consumati, faceti mai mult sport si chiar va ingrijiti de imaginea voastra, dar si de sanatate. Unii dintre voi pot incerca diverse forme de a se simti bine, cum ar fi meditatia, yoga sau cursuri de educatie si terapie corporala.

Citește și:

Astrele va aduc energie, entuziasm si forta de munca, iar sistemul imunitar functioneaza excelent.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Se anunta o saptamana plina de proiecte, de aceea in plan psihic este posibil sa va simtiti obositi, suprasolicitati sau chiar tensionati. Munciti mult si aveti asteptari mari.

In planul sanatatii fizice, organismul vostru este puternic si rezistent la stres, insa pielea si sistemul endocrin sunt sensibilizate. Daca aveti probleme hormonale, este indicat sa nu neglijati sfaturile medicului.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Este o saptamana in care gandul la vacanta nu va da pace. Doriti sa va relaxati, sa mergeti pe plaja, sa va distrati alaturi de prieteni si n-ar fi o supriza ca in week-end sa va faceti deja planuri de calatorii.

Sunteti predispusi la excese de orice fel, de aceea va recomandam sa aveti grija ce mancati, ce beti si mai ales cat timp va expuneti la soare. De asemenea exista si un mic risc de accidentare, asadar fiti cu ochii-n patru.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Intervalul descris se anunta a fi haotic, conform astrelor. O avalansa de situatii, responsabilitati va determina sa nu aveti timp de respiro, va suprasolicita si in final va obosesc. Este indicat sa incercati sa aveti mai multa grija de voi, sa va relaxati mai mult si poate n-ar strica sa fiti ceva mai egoisiti.

In planul sanatatii fizice, exista riscul unor tulburari digestive. De aceea va recomandam sa nu faceti excese alimentare si sa incercati sa evitati o dieta drastica in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

In plan psihic astrele va aduc energie creativa. Aveti deja o serie de proiecte de care va doriti sa va ocupati si nu veti sta degeaba in aceasta saptamana. Sunteti entuziasti si comunicati excelent cu cei din jur.

In planul sanatatii fizice, astrele va atrag atentia asupra stilului de viata. Poate ati neglijat dieta, poate orele de sport, poate chiar unele obiceiuri contrazic recomandarile medicului in cazul in care va aflati deja intr-un tratament. In tot cazul, este indicat sa fiti mai atenti cu alegerile de zi cu zi, caci fiecare exces se aduna. Este recomandat sa nu urmati diete drastice in aceasta perioada.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

In viata voastra unele lucruri par a ramane nerezolvate. Solutii exista, dar astrele ne sugereaza ca va incapatanati sa le acceptati. De aici incepe un lant al slabiciunilor, fiindca va ingrijorati pentru probleme care au deja o rezolvare dar aceasta nu este pe gustul vostru. Grijile va obosesc, va scad usor imunitatea si va determina sa fiti irascibili, de aceea unele relatii pot deveni tensionate.

Poate treceti printr-o perioada in care ar fi cazul sa luati unele masuri radicale. In planul sanatatii fizice, va interesati destul de mult de propria sanatate, poate chiar faceti o vizita medicului. Noi va recomandam sa nu lasati nerezolvate unele probleme de sanatate mai vechi, simptome care va deranjeaza de mai mult timp.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Daca in saptamana precedenta ati fost pusi in fata unor situatii tensionate, ei bine nici aceasta saptamana nu este mai calma. Aveti planuri mari si multe asteptari de la colaboratori, iar dezamagirile pot sa apara. Important este sa va pastrati calmul si sa incercati sa nu reactionati manati de impulsivitate.

Citește și:

In planul sanatatii fizice va simtiti destul de bine. Este posibil sa va doriti sa lucrati mai mult la imaginea voastra, ceea ce nu este un lucru rau. Adoptati metode sanatoase de a va remodela corpul, asadar nu se intrevad riscuri de niciun fel in privinta sanatatii. Astrele va atrag insa atentia asupra accidentelor, de aceea se recomanda sa fiti prudenti.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Nativii Varsator o duc din ce in ce mai bine. In plan psihic, unde au cam fost “razboaie” intre dorintele personale, vise si realizari, incepe acum sa se clarifice situatia. Deveniti mai hotarati in privinta a ce doriti sa faceti de acum inainte, macar in viitorul apropiat. Sunteti mai siguri pe voi si nu mai vreti sa va consumati energia cantarind decizii. Acest aspect va elibereaza de multe tensiuni in plan psihic si va ajuta sa ganditi mai clar, sa fiti mai eficienti si chair sa aveti succes.

Citește și:

Sanatatea fizica este destul de buna, desi aveti in plan sa mergeti la mai multi specialisti. Poate deja ati inceput unele tratamente sau deja ati programat unele vizite la medic. In tot cazul, nu deveniti neglijenti cand vine vorba de sanatate, ceea ce nu poate fi decat o atitudine buna. Astrele aduc insa imprevizibilul, asadar se poate intampla orice, insa fara o nota de gravitate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Saptamana va aduce multe emotii, entuziasm si noi proiecte care par a fi pe placul vostru. Este posibil chiar ca proiecte mai vechi sa isi inceapa acum realizarea. Sunteti de asemenea motivati sa faceti unele schimbari pentru a va imbunatati stilul de viata.

Starea de sanatate este destul de buna, insa este indicat sa nu faceti excese de niciun fel. Excesele par a fi pedepsite astral, asadar daca nu mancati sanatos puteti avea dureri de stomac, daca nu dormiti suficient puteti suferi de migrene si asa mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.