Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru nativii Berbec aceasta saptamana nu aduce prea multe noutati, insa va fi atat de plina de evenimente incat pe finalul saptamanii nativii se pot simti epuizati atat fizic cat si psihic. Este indicat sa abordati cu calm situatiile tensionate si sa incercati sa nu generati conflicte chiar daca dreptatea este de partea voastra, pentru ca este posibil ca situatiile sa se intoarca impotriva dumneavoastra.

Din punct de vedere al sanatatii fizice astrele va sustin imunitatea generala, insa sistemul digestiv si in special ficatul sunt sensibilizate. De aceea este indicat sa nu faceti excese alimentare de niciun fel si sa va odihniti corespunzator.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Aceasta saptamana va poate aduce cateva evenimente ciudate in planul sanatatii, putand fi neobisnuite pentru practica medicala sau poate neobisnuite pentru voi. Nu este obligatoriu sa ajungeti la medic, dar poate exista un disconfort in organism. Acest disconfort poate fi de la nesemnificativ, cum ar fi o arsura solara, pana la un caz medical. Cert este ca astrele nu anunta afectiuni grave, cu rasunet puternic in organism.

Citește și:

In plan psihic sunteti multumiti de activitatile si mai ales de reusitele voastre, dar va veti simti motivati sa lucrati mai mult pentru a evolua in proiectele voastre.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Aceasta saptamana va aduce evenimente pozitive, dar solicitante, de aceea este posibil ca spre finalul saptamanii sa va simtiti destul de obositi. Incercati sa tratati cu calm tensiunile care apar cu cei dragi si cautati sa aveti o alimentatie energizanta.

In privinta sanatatii fizice sistemele cardiovascular, vizual, urinar si ginecologic sunt sensibilizate. Nu ezitati sa va prezentati la medic daca nu va simtiti bine. Astrele nu aduc vesti ingrijoratoare, dar pot exista variatii in functie de harta astrala personala.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Va simtiti excelent cand vine vorba de sanatatea fizica. Nu aveti nicio durere, niciun disconfort, asa incat putem spune ca starea voastra generala de sanatate este foarte buna.

Citește și:

In plan psihic insa o serie de griji si de evenimente nu va dau pace, va necajesc si va epuizeaza energetic. Poate este cazul sa aplicati alte solutii acestor probleme care par a fi ceva mai vechi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Este o saptamana plina de evenimente frumoase si chiar productiva am putea spune. Vi se deschid noi usi, puteti incepe noi proiecte si va puteti pune in aplicare unele planuri sau dorinte mai vechi. Aveti forta de munca, iar astrele va aduc noroc, asadar aveti toate ingredientele unor proiecte reusite.

In planul sanatatii fizice este posibil ca unele tulburari de sanatate sa va strice buna dispozitie, de aceea nu ar fi rau sa faceti o vizita medicului mai ales daca este vorba de simptome mai vechi pe care le-ati neglijat de mai multa vreme.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Saptamana nu aduce foarte multe schimbari pentru voi, insa aduce un risc crescut pentru accidente, de aceea este indicat sa manevrati cu atentie obiectele casnice sau de lucru si sa conduceti prudent.

Citește și:

In plan psihic astrele va aduc optimism si forta de munca si veti avea o buna rezistenta la stres. Este o perioada favorabila examenelor sau inceperii unui curs.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Aceasta saptamana este foarte frumoasa pentru voi, dragi nativi Balanta. Chiar daca nu toate intamplarile din aceasta perioada nu sunt neaparat frumoase, totusi sunt incarcate de lectii karmice astfel incat veti simti o evolutie spirituala deosebita in aceasta saptamana.

Va simtiti excelent in planul sanatatii fizice, iar astrele par sa va sustina imunitatea. Este recomandat totusi sa fiti atenti la obiectele pe care le manevrati pentru ca exista un risc mai mare de accidentare in perioada analizata.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Va asteapta o saptamana plina de oportunitati, de proiecte noi care va ajuta sa va dezvoltati in munca voastra si chiar sa aveti un castig financiar in plus. Sunteti optimisti, creativi si comunicati excelent cu cei din jur.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, insa sistemul imunitar este usor slabit, astfel ca recomandam o atentie deosebita persoanelor cu tulburari ale sistemului endocrin, cu alergii sau boli atopice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

In aceasta saptamana va invartiti intre aceleasi nehotarari si griji cu care va confruntati de saptamani bune. Incercati sa luati decizii, dar nu reusiti si toata aceasta agitatie psihica nu face decat sa va oboseasca, se va epuizeze.

In plan fizic se pare ca ati tot amanat unele vizite la medic, de aceea este posibil ca anumite simptome fie sa se agraveze, fie sa evolueze in secret, fara sa va dea de stire. De aceea nu ar fi rau sa va faceti o programare la doctor.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Traversati o perioada destul de agitata mai ales in planul relationarii cu cei din jur. Este posibil sa va confruntati cu o serie de conflicte pe care trebuie sa le rezolvati pentru a nu bloca mersul lucrurilor. Se pare ca este vorba despre o serie de persoane cu care nu puteti rupe inca relatiile, chiar daca v-ati dori. Este indicat sa nu va neglijati orele de odihna pentru a nu va simti epuizati la finalul saptamanii.

Citește și:

In planul sanatatii fizice va simtiti destul de bine, insa trebuie sa va feriti de accidentari pentru ca sistemul musculo-scheletal este sensibilizat si pot sa apara traume importante chiar si la lovituri usoare. Adoptati o dieta bogata in calciu si minerale, dar si in alimente cu un continut ridicat de vitamina D pentru a va intari oasele.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Saptamana este foarte interesant aspectata pentru nativii Varsator. Este posibil ca pentru unii dintre ei in aceasta saptamana sa aiba loc evenimente care le pot schimba major cursul vietii. Fie este vorba de aparitia unui copil sau de intelegerea unor manifestari fizice, fie este vorba de o experienta in plan spiritual care le poate schimba viata. Acest aspect astral se va prelungi inca doua saptamani, asadar Varsatorii care nu traiesc schimbari majore in aceasta saptamana le pot trai in perioada imediat urmatoare.

Citește și:

In planul sanatatii fizice pot suferi o serie de evenimente, boli sau tulburari inexplicabile ca si cauza, ciudate, insa cre nu par a fi grave, cu potential mare de vindecare. Desi aceste tulburari nu sunt grave, sunt suficiente cat sa va perturbe linistea. Nu ezitati sa va prezentati la medic daca simtiti ca ceva va supara.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Este o saptamana interesanta in planul psihic. Aveti multe responsabilitati carora trebuie sa le faceti fata si unii dintre voi se pot afla in fata unor cumpene in viata. Asadar unele decizii pe care trebuie sa le luati in aceasta perioada, dar si in perioada imediat urmatoare pot fi foarte importante.

In planul sanatatii fizice va simtiti foarte bine, va place sa aveti grija de imaginea voastra, va tineti de un program de miscare sau chiar il imbogatiti si incepeti sa fiti mult mai atenti la dieta voastra.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.