Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Este o saptamana plina de evenimente suprasolicitante, care va consuma energia indiferent de alegerile sau deciziile voastre. Va simtiti ca intr-un carusel, ametiti de viteza cu care se intampla lucrurile, astfel ca, dupa o saptamana atat de plina, este firesc sa va simtiti obositi.

In planul sanatatii fizice, este posibil ca sistemele digestiv sau articular sa fie sensibilizate. De aceea este recomandat sa faceti miscare moderata si sa adoptati o dieta sanatoasa.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Saptamana va aduce multe oportunitati, insa si un volum important de munca. In viata voastra se intampla lucruri frumoase care va impulsioneaza si va determina sa visati cu ochii deschisi.

Starea de sanatate este destul de buna, dar veti simti nevoia de mai multa odihna. Incercati sa va organizati bine timpul si sa adoptati o dieta energizanta.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana in care va preocupa multe aspecte din viata personala. Le ganditi, le analizati, le intoarceti pe toate partile, pentru ca ceva nu va convine si nu stiti ce atitudine sa adoptati pe viitor. Poate este cazul sa mai lasati si de la voi.

In plan fizic, sanatatea este destul de buna, insa simtiti nevoia sa va ingrijiti mai mult. Poate alegeti un program de sport sau tratamente de remodelare, de infrumusetare ori o dieta cu care va simtiti bine.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

In plan psihic va preocupa foarte mult dezvoltarea personala, hobby-urile si calitatea timpului liber sau a celui petrecut cu cei dragi. Poate incepeti un curs de perfectionare sau poate va ganditi sa va schimbati serios cariera.

Starea de sanatate este buna, insa exista loc si de mai bine. Este posibil sa nu gasiti motivatia suficienta de a incepe un program de sport sau de a va imbunatati stilul de viata, desi stiti ca unele schimbari v-ar aduce mult bine.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Saptamana va aduce in lumina unele aspecte pe care le-ati neglijat in ultima vreme sau poate chiar in ultimul an. Va puneti acum o serie de intrebari pe care nu vi le-ati mai pus pana acum, parca pur si simplu vedeti lumea prin alti ochi, capatand o alta perspectiva.

Starea de sanatate este destul de buna, insa exista loc si de mai bine. Fie aveti nevoie de mai multa odihna, fie o serie de ganduri negative perturba functiile unor organe sensibile la stres.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.