Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Este o saptamana energica, cu multe intamplari, cu potential enorm pentru afaceri si colaborari, in care comunicati excelent cu cei din jur si multe usi vi se deschid. Stresul insa va oboseste, de aceea este indicat sa va rezervati un timp doar pentru voi.

Starea de sanatate este destul de buna, insa persoanele care au hipertensiune arteriala ar putea suferi acutizari. De asemenea insomniile va pot da batai de cap.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

Saptamana va aduce aprecierea persoanelor apropiate, noi prieteni si cumva va simtiti foarte bine, sunteti optimisti si visatori.

In plan fizic, starea de sanatate poate fi tulburata de afectiuni ale sistemului digestiv sau ale sistemului nervos. O atentie deosebita trebuie sa o aiba nativii care sufera de afectiuni articulare sau care de curand au suferit fracturi, luxatii sau interventii chirurgicale asupra sistmului oasteo-articular.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Saptamana debuteaza cu o serie de responsabilitati care va suprasolicita, insa chiar si asa va simtiti cumva degrevati de unele griji care v-au tot consumat enegia in ultimele luni, poate fi vorba despre o problema destul de importanta pentru voi, careia i-ati gasit cat de cat o rezolvare si acum va simtiti mai linistiti, in ciuda responsabilitatilor care inca va stau pe umeri.

Starea de sanatate este buna, insa exista loc si de mai bine. O vizita la medic pentru analizele de rutina nu v-ar strica.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Va doriti un concediu in care sa schimbati mediul, sa calatoriti, sa va distantati cumva de rutina in care simtiti ca ati intrat. Poate fi vorba despre un concediu planuit deja, fata de care va manifestati cu nerabdare, sperand sa treaca timpul cat mai repede.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, insa aveti mai multe pretentii de la aspectul vostru fizic. Poate doriti sa va imbunatatiti dieta, poate chiar aveti in vizor mai multe aspecte ale stilului de viata. In tot cazul, schimbarile pe care le faceti va aduc numai bine.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Petreceti o perioada tensionata. Este posibil sa fiti prinsi in unele proiecte care va nelinistesc, va consuma energia si cer solutii de la voi, solutii pe care trebuie sa le ganditi atent. Incercati sa va mai detasati si sa dormiti bine, nu degeaba se spune ca noaptea este un sfetnic bun.

In privinta sanatatii fizice, cateva organe si sisteme sunt sensibilizate: sistemul musculo-scheletal, ficatul, inima, sistemul endocrin. Unii dintre nativi este posibil sa inceapa diete medicale sau de slabire in aceasta perioada, de detoxifiere, pentru ca in urma acestora se simt mai bine.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Fecioarele petrec momente frumoase, se afla in cetrul atentiei si reusesc sa ramana vesele si fermecatoare indiferent de responsabilitatile pe care le au. Cei din jur le invidiaza si se intreaba probabil cum pot sa ramana atat de senine.

Starea de sanatate este foarte buna, exista un pericol moderat pentru accidente. Asadar aveti grija cum conduceti sau manevrati obiectele.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

In plan psihic si spiritual se petrec tot felul de schimbari in viata voastra, va faceti tot felul de planuri, incercati sa ii mobilizati pe cei din jur si sperati la unele schimbari majore in viata voastra.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, organismul vostru functioneaza excelent, imunitatea este crescuta si bolile par sa stea departe de voi. Exista insa o sensibilitate a sistemului digestiv, asadar aveti grija in privinta alimentatiei.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Este o saptamana in care este posibil sa obositi cautand unele solutii. Va aventurati in tot soiul de proiecte si lucrul cu oamenii va oboseste fantastic.

Starea de sanatate este relativ buna, insa imunitatea pielii este scazuta. Atentie sporita daca folositi dusuri comune, daca mergeti la piscina ori la mare, puteti contacta ciuperci ale pielii.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Grijile din ultimele luni persista, insa continuati sa va implicati in activitati care va rapesc gandurile, in care va implicati suficient cat sa nu va mai ganditi la ceea ce va nelinisteste.

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Astrele ne arata ca exista unele probleme de sanatate pe care le-ati tot neglijat. N-ar strica sa faceti o vizita medicului.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Saptamana vine cu multe vesti, noi proiecte, dar si cu o serie de conflicte care va dovedesc inca o data care va sunt adevaratii prieteni, daca inca mai aveati vreun dubiu.

Starea de sanatate este foarte buna, adoptati o dieta sanatoasa si va simtiti bine in pielea voastra. Este posibil sa va doriti sa faceti mai mult sport, ceea ce n-ar strica deloc.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Varsatorii traverseaza o perioada plina de tensiuni, poate chiar de dezamagiri sau usoara depresie. Desi aveti o multime de treburi de facut, este posibil sa va mobilizati foarte greu. Cu toate acestea, in ritmul vostru lent si deloc caracteristic zodiei, reusiti totusi sa va duceti la bun sfarsit unele griji.

Starea de sanatate este buna, iar astrele ne arata faptul ca deja frecventati cabinetele medicle pentru a trata sau urmari unele situatii medicale. Nu pare sa fie vorba despre ceva grav.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Saptamana va aduce o serie de tensiuni in plan psihic, dar si noroc si o serie de reusite. Cu toate ca nu aveti motive importante, va simtiti insa stresati, nelinistiti, tensionati.

Starea de sanatate este relativ buna, o atentie deosebita se recomanda insa cu privire la sistemele cardiovascular si musculascheletal. Incercati sa nu faceti efort sustinut, sa va hidratati corect si sa urmati o alimentatie sanatoasa.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.