Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Saptamana va aduce multe beneficii, noi relatii, usi deschise si oportunitati. Va mai aduce insa si notorietate, acces in alte medii pe care vi le doreati si... ce mai, vesti bune cu duiumul!

Starea de sanatate este foarte buna, poate cel mult sa va deranjele o rinita de sezon de la aerul conditionat sau o amigdalita usoara, fara complicatii, de la bauturile reci sau inghetata. Practic, astrele nu anunta vesti ingrijoratoare cu privire la sanatate, asadar va puteti bucura de o saptamana excelenta!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Saptamana debuteaza cu o serie de responsabilitati care va obosesc usor, insa sunteti obisnuiti la un ritm alert. Va doriti insa o vacanta in care sa stati, sa leneviti, sa va odihniti complet. Nu este exclus sa faceti planuri pentru o escapada la mare.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, insa sistemul imunitar este usor slabit. Este posibil ca afectiunile de sezon sa va dea usoare batai de cap, insa astrele nu anunta nimic grav.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gemeni

Saptamana debuteaza cu o serie de dileme, de intrebari, poate chiar de dezamagiri care ating in speta planul emotional. Fie este vorba despre cei dragi, fie este vorba despre un vis al vostru, in tot cazul ceva nu este asa cum v-ati dorit.

Starea de sanatate este relativ buna, sunt insa unele asprecte mai vechi care va nemultumesc fie cu privire la apsectul vostru, fie cu privire la unele simptome mai vechi. In tot cazul, astrele nu anunta afectiuni acute, noi, insa aspecte astrale fac referire la cele vechi, existente deja. Daca va aflati sub tratament, este indicat sa nu incalcati recomandarile medicului.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Harta astrala este destul de incarcata, semn ca veti avea o saptamana agitata. Poate aceasta agitatie nu este neaparat vizibila, poate exista doar in mintea voastra sau in plan emotional. In tot cazul, exista o efervescenta puternica in viata voastra.

Citește și:

Starea de sanatate este excelenta. Va simtiti in forma, aveti energie, faceti miscare si bolile stau departe de voi.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Este o saptamana in care doriti sa va relaxati, sa va bucurati si de alte aspecte ale vietii. Planuiti momente frumoase alaturi de cei dragi si astrele va sustin, asadar in plan psihic si emotional saptamana se anunta a fi minunata.

Nici in plan fizic nu stati mai rau, insa poate ar fi cazul sa fiti mai atenti si la voi, la stilul de viata, la mici daruri pe care sa vi le faceti, pentru voi, pentru micile placeri ale viatii. Desigur, nu vorbim despre vicii...

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

In plan psihoemotional saptamana este controversata. Pe de o parte primiti energie astrala, iar cei dragi va apreciaza si va rasfata, pe de alta parte poate fi vorba despre o schimbare a voastra, in mai bine, dar ca orice schimbare nu va fi tocmai o perioada confortabila.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, desi exista loc si de mai bine. Sistemul imunitar este usor lenes, de aceea bolile de sezon va pot da tarcoale. Este posibila si o acutizare a unor boli mai vechi, de aceea, in acest caz, se recomanda sa nu va abateti de la recomandarile medicului.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

Multe ganduri, griji si tensiuni incerca sa isi faca loc in mintea si sufletul vostru in aceasta saptamana. Harta astrala ne indica mai mult faptul ca doriti sa faceti bine celor din jur, insa acestia poate nu sunt pregatiti sa asculte de sfaturile voastre care par a fi... profesioniste, foarte documentate. Este posibil ca ceilalti sa ramana la un confort al obisnuintei terapeutice, chiar daca acesta nu este potrivit pentru ei, doar din comoditate. Va macina faptul ca nu ii puteti proteja pe cei dragi atat cat v-ati dori, insa problemele... nu sunt la voi.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, desi pot exista cateva tulburari. Aceste tulburari nu reprezinta o boala, ci apar mai degraba pentru ca in viata voastra au loc unele schimbari. Practic aceste tulburari reprezinta o reactie a organismului la schimbare.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion sunt preocupati de cariera, isi doresc ascensiune, insa momentul nu-i tocmai oportun. Fie nu intalnesc oamenii care trebuie, fie concediile le strica ritmul de lucru cu cei din jur. In tot cazul, exista un soi de agitatie zadarnica.

Starea de sanatate este destul de bine. Exista insa o sensibilitate la nivelul sistemului osos sau la nivelul dintilor. Nu ar fi exclus sa consultati un staomatolog.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana care va cere schimbari, mai ales in ceea ce priveste propriul sistem de valori. Se pare ca pe undeva este posibil sa va fi inselat sau cineva, candva, v-a inatat gresit, iar acum patimiti de pe urma acestor invataturi. Greselile facute va pot indeparta de unele persoane dragi.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, insa exista posibilitatea ca viciile sa va predomine. Incercati sa aveti un stil de viata sanatos.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Capricorn

Saptamana este minunata pentru voi. Aveti idei bune, pofta de viata si puetere de munca, astfel incat succesul va insoteste in tot ce intreprindeti.

Starea de sanatate este destul de buna, insa exista cateva griji care va nelinistesc, de aceea este posibil sa calcati pragul medicului pentru unele analize. Daca banuiti o posibila tulburare, atunci nu ezitati sa va prezentati la doctor.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Varsator

Aveti multe planuri, sunteti deosebit de practici, ii uimiti pe cei din jur cu rezultatele voastre si reusiti sa mobilizati o echipa intreaga de oameni, astfel incat planurile voastre sa se desfasoare usor si repede.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, este posibil totusi sa doriti unele imbunatatiri in ceea ce priveste aspectul fizic. Noi credem ca va faceti griji zadarnice, caci nu este cazul. Imunitatea este ridicata si rezistati cu usurinta in fata stresului, iar astrele va aduc energie astrala, asadar aveti toate premisele unei saptamani excelente.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Pesti

Multe ganduri, mult stres si multe responsabilitati care trebuie rezolvate – asa am rezuma aceasta saptamana in plan psihoemotional. Rezistenta in fata stresului nu-i tocmai buna, de aceea va sugerez sa incercati activitati relaxante pentru a va mentine echilibrul. Prietenii va pot fi de mare ajutor, trebuie doar sa le cereti.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, se pare ca cel mai bun “prieten”va ramane sportul. Nu renuntati la activitatile fizice, daca vreti sa va mentineti tonusul.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.