Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Saptamana va prinde in mijlocul unor evenimente care va tulbura, shimbari dintre care unele sunt majore sau le-ati decis chiar voi, simtind pe umeri povara responsabilitatilor viitoare. Este posibil ca si in plan emotional sa va simtiti tulburati de unele decizii pe care ati fost nevoiti sa le luati de curand.

Starea de sanatate este destul de buna, insa oboseala isi poate face simtita prezenta. Este posibil sa suferiti de dureri de cap, de insomnii, de dureri de spate. Unii nativi se pot plange de cadere excesiva a parului.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Este o saptamana dificila pentru voi, incarcata nu neaparat cu responsabilitati, cat cu ganduri, griji. Este posibil sa va refaceti cercul de prieten, sa ii excludeti pe unii, sa vi-i alaturati pe altii.

Starea de sanatate este destul de buna, sistemul digestiv este insa sensibilizat. Incercati sa nu faceti excese alimentare si sa va mentineti un stil de viata cat mai echilibrat, pentru a rezista mai usor in fata stresului.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gemeni

Petreceti momente frumoase alaturi de cei dragi, dar si la locul de munca. Este posibil sa apara unele tensiuni, insa veti trece cu usurinta peste acestea.

Starea de sanatate este relativ buna. O atentie deosebita este indreptata catre cei cu boli cronice. Nu neglijati tratamentul de fond, pentru ca unele simptome se pot acutiza. Vizitati medicul daca este nevoie.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Aceasta saptamana va agita destul de mult, dar cu toate acestea reusiti sa va relaxati in week-end. Poate plecati intr-o scurta vacanta, poate pur si simplu petreceti vremea alaturi de cei dragi. In tot cazul, va veti relaxa.

In plan fizic, starea de sanatate este destul de buna. Va decideti sa urmati un stil de viata cat mai sanatos, sa faceti mai multa miscare si sa mancati mai sanatos.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Nativii Leu sunt favorizati astral in aceasta saptamana. Multe planuri isi gasesc acum inceputul, pentru ca gasiti energia si oamenii necesari, astfel incat sa puneti totul in practica. Reusiti sa duceti la bun sfarsit responsabilitati dificile si sa inregistrati rezultate marete.

Starea de sanatate este foarte buna, in ciuda zilelor foarte agitate prin care treceti. Rezistati cu susurinta in fata stresului, dormiti si chiar cateva ore de somn va sunt suficiente sa va simtiti odihniti. Organismul are o mare capacitate de regenerare, asadar cei care sufera interventii chirurgicale in aceasta saptamana sau incep un tratament, au sanse mari de revenire rapida.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

Veti fi foarte agitati in aceasta saptamana. Fie au loc unele schimbari in viata voastra, fie doriti sa faceti chiar voi unele. Sunt situatii la care va puteti raporta gresit, de aceea este recomandat sa nu va grabiti in a lua decizii.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Este posibil sa raciti, sistemul respirator pare a fi usor sensiblizat. Feriti-va sa consumati alimente sau bauturi foarte reci.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

Aceasta saptamana vine cu multe ganduri pentru voi, ganduri care va tulbura. Pe de alta parte este posibil sa vedeti acum mult mai clar unele situatii care pana acum va pareau tulburi, puteti lua unele decizii foarte bune pentru voi.

Starea de sanatate este chiar foarte buna. Este posibil sa suferiti usoare tulburari ale sistemului digestiv, insa astrele nu anunta nimic grav.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion petrec o saptamana frumoasa, cu multe reusite si multe contacte noi. Astrele va aduc noroc si va sustin in tot ceea ce faceti.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine. Cel mult bolile de sezon va pot crea mici probleme, insa astrele nu aduc vesti ingrijoratoare. Este posibil sa va preocupe ceva mai mult decat de obicei propria stare de bine, fie hotarati sa incepeti unele terapii, o dieta, un program de miscare, fie faceti schimbari de look.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

Incercati in aceasta saptamana sa rezolvati unele probleme mai vechi si consumati multa energie in acest sens. Este posibil sa apara tensiuni cu cei din jur, uneori declansate chiar de voi. Este indicat sa ganditi de doua ori inainte de a spune ceva, caci vorbele va pot fi interpretate gresit.

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine, nu ar strica sa ii mai faceti o vizita medicului pentru analize derutina, caci astrele ne indica faptul ca ati fi lasat ceva nerezolvat. Poate este vorba despre o problema de sanatate mai veche, poate pur si simplu trebuie sa monitorizati evolutia sau involutia unei boli.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Capricorn

Nici nativii Capricorn nu sunt scutiti de schimbari in aceasta perioada. Unele schimbari pot fi chiar radicale si nu sunt neaparat generate de voi. In tot cazul, traversati o perioada destul de stresanta si puteti trece chiar prin stari depresive. Nu este cazul sa va consumati atat de tare, caci spre finalul saptamanii veti gasi unele solutii.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Va doriti sa faceti modificari in stilul de viata, poate in dieta, poate in alte aspecte ale modului in care aveti grija de voi. Pur si simplu doriti sa va acordati mai mult timp si atentie.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Varsator

Ca si nativii Leu, Varsatorii sunt de asemenea favorizati astral in aceasta perioada.

Sunteti entuziasti si plini de energie, demarati proiecte la care visati poate de ani de zile si reusiti sa va faceti cunoscuti. Pur si simplu oamenii va sustin, insa meritele va apartin, caci in ultimele luni de zile ati muncit din greu.

Starea de sanatate este destul de buna si se afla pe o panta ascendenta. Faceti tot felul de schimbari de bun augur in viata personala si in stilul de viata, unele dintre acestea vizibile chiar si pentru cei din jur. Nu va mirati daca altii ajung sa va ceara sfatul sau sa va invidieze.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Pesti

Traversati o perioada foarte incarcata in plan psihic, cu multe responsabilitati, piedici si probleme de rezolvat contracronometru. Cereti ajutorul celor din jur si incercati sa nu mai fiti atat de critici.

Starea de sanatate este relativ buna, sunt insa unele probleme de sanatate mai vechi care acum pot deveni suparatoare. Poate nu ar strica sa faceti o vizita medicului sau sa incercati unele terapii alternative.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.